Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Τζάμπα χρήμα τους δίνει η κυβέρνηση και εκείνοι...": Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει το σκάνδαλο με αεροπορικές εταιρείες

"Λίγο ντροπή αδέλφια!"

29 Μαΐου 2020 14:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Τάσο Δούση, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, για αεροπορικές εταιρείες που έχουν και... παράπονα παρότι η κυβέρνηση τους χαρίζει χρήμα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, πρόσφατα είχε αποκαλύψει το απίστευτο σκάνδαλο με την Aegean και σήμερα το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Τάσος Δούσης "τους χαρίζανε γάιδαρο και τον κοιτούσανε στα δόντια"!

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η κυβέρνηση τους δίνει "20 ευρώ για κάθε θέση άδεια στα αεροπλάνα που δεν πέταξαν μέσα στην πανδημία"! Απίστευτο....

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

"Μεγάλο ρίσκο το άνοιγμα των συνόρων! Πρότασή μου να..." Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί

Τις απορίες του σχετικά με το άνοιγμα των συνόρων της Ελλάδος χωρίς το απαραίτητο τεστ για τον κορωνοϊό εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, με αφορμή τις αποφάσεις της κυπριακής και πορτογαλικής κυβέρνησης για το όλο ζήτημα, τόνισε πως είναι μεγάλο ρίσκο να έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα χωρίς το απαραίτητο τεστ.

Πρόταση του Τάσου Δούση; Να σκεφτούν στην κυβέρνηση να δαπανήσουν χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για αγορά τεστ, διότι ανάμεσα στις 25 χώρες που θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου είναι και η Ιταλία και η Βρετανία!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share