Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό το κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο μετά από ατύχημα - Μήνες μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό

Θα δακρύσετε

28 Μαΐου 2020 21:00
Αυτό το κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο μετά από ατύχημα - Μήνες μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό

Το κοριτσάκι στην παρακάτω ιστορία έχασε τη ζωή του μετά από ένα φρικτό ατύχημα, και δεν πραγματοποίησε αυτό που ονειρευόταν. Λίγους μήνες μετά συνέβη κάτι που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Τα πιο πολλά παιδιά ανυπομονούν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους. Γιατί όχι άλλωστε; Συνήθως υπάρχει μια μεγάλη τούρτα, πολλά μπαλόνια, πάρτι με τους καλύτερους φίλους/ες και ίσως το πιο σημαντικό απ” όλα, τα δώρα. Ενώ τα πιο πολλά παιδιά ονειρεύονται κάποιο παιχνίδι ή κάποιο video game για τα γενέθλιά τους όμως, η Ρέιτσελ Μπέκγουιτ από την Ουάσινγκτον, ζήτησε για τα ένατα γενέθλιά της, κάτι εντελώς ασυνήθιστο.

Η Ρέιτσελ είχε ακούσει πως υπάρχουν μέρη στο κόσμο όπου οι άνθρωποι πεθαίνουν επειδή δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό. Απλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το καθαρό νερό, κάτι που το θεωρούσε δεδομένο, δεν ήταν παντού διαθέσιμο και ότι μπορούν να χαθούν ανθρώπινες ζωές ως αποτέλεσμα αυτής της έλλειψης. Το μικρό κοριτσάκι ήθελε να κάνει κάτι γι” αυτή την κατάσταση κι έτσι, στα γενέθλιά της ζήτησε απ” όλη την οικογένειά της και τους φίλους της να δωρίσουν ένα ποσό ως φιλανθρωπία για καθαρό νερό. Στόχος της ήταν να μαζέψει 300 δολάρια.

Την επόμενη των γενεθλίων της όμως, όπου και μέτρησε τα χρήματα, απογοητεύτηκε διότι είχε συγκεντρώσει μόλις 220 δολάρια. Αλλά η Ρέιτσελ ήταν επίμονη και αρνήθηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Έτσι, δήλωσε στη μητέρα της πως θα δοκιμάσει ξανά μέχρι να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Το ατύχημα

Ύστερα από ένα μήνα, η Ρέιτσελ και η μητέρα της βρέθηκαν σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, όπου μία νταλίκα παρέσυρε 18 οχήματα. Αυτή και η μητέρα της μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο. Ενώ όμως η μητέρα της πήρε εξιτήριο το ίδιο απόγευμα, η Ρέιτσελ , η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Συγκρατώντας τα δάκρυα της, η μητέρα της την κοίταξε και την παρακάλεσε να μείνει δυνατή. Τρεις ημέρες μετά το ατύχημα, ήταν εμφανές πως η Ρέιτσελ δεν θα μπορούσε να αναρρώσει από τα τραύματά της και η οικογένειά της πήρε την δύσκολη απόφαση να κλείσει το μηχάνημα υποστήριξης ζωής. Είναι πολύ άδικο να φεύγουν από τη ζωή άνθρωποι σε αυτή την ηλικία, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια, αφού όπως θα δείτε εδώ αυτό συνέβη και σε ένα κοριτσάκι, που πέθανε από κάτι, το οποίο χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατό της, ο πάστορας από την εκκλησία που πήγαινε μίλησε για την προσπάθεια της Ρέιτσελ να μαζέψει χρήματα για καθαρό νερό και άνοιξε ξανά την σελίδα με τις δωρεές που είχε μαζί με τη μητέρα της. Μέσω του διαδικτύου, πολύς κόσμος έμαθε για τον θάνατό της και την φιλανθρωπική δράση που είχε ξεκινήσει. Η ιστορία της συγκίνησε πολλούς και άρχισαν να δωρίζουν χρήματα.

Μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη, το όνειρο της Ρέιτσελ είχε γίνει πραγματικότητα και ξεπέρασε τον στόχο των 300 δολαρίων που είχε βάλει, συγκεντρώνοντας 1.271.713 δολάρια. Το ποσό μοιράστηκε σε 37.000 οικογένειες, όπου ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές ζει στην Αιθιοποία, ώστε να έχουν καλύτερη πρόσβαση σε καθαρό νερό. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε την ιστορία της Ρέιτσελ και των ανθρώπων που βοήθησε:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share