Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νομίζετε ότι βλέπετε ένα φίδι με δυο κεφάλια στη φωτογραφία; Μόλις δείτε τι είναι θα σας "κοπεί" το αίμα

Δεν πάει το μυαλό σας

28 Μαΐου 2020 19:05
Νομίζετε ότι βλέπετε ένα φίδι με δυο κεφάλια στη φωτογραφία; Μόλις δείτε τι είναι θα σας

Μπορεί να μοιάζει με ένα μεταλλαγμένο φίδι, αλλά η αλήθεια είναι ακόμα πιο σοκαριστική. Σίγουρα δεν θα θέλατε να το βρείτε ένα πρωί στην αυλή σας!

Μία γυναίκα από την Αργεντινή έμεινε έκπληκτη όταν είδε ένα παράξενο πλάσμα στην αυλή της που φαινόταν να έχει δύο κεφάλια. Η Λουχάν Ελόρες, 46, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα πλάσμα που έμοιαζε με φίδι και ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν ξέρουμε αν είναι προτιμότερο να δούμε ένα τεράστιο φίδι σαν αυτό εδώ, ή ένα "μεταλλαγμένο".

Είχε μήκος περίπου 10 εκ. και έμοιαζε στην υφή και το χρώμα με φίδι αλλά ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό: “Δεν είχα δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Έμοιαζε με φίδι και τα μάτια του ήταν πολύ παράξενα,” είπε η Λουχάν. “Φοβήθηκα πολύ γιατί νόμιζα πως ήταν δηλητηριώδες.”

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Facebook, ζήτησε από τους φίλους της αν μπορούσαν να το αναγνωρίσουν. Οι περισσότεροι πίστεψαν πως ήταν ένα μεταλλαγμένο ζώο ή το κομμένο κεφάλι ενός φιδιού.

Άλλοι πιστεύουν πως είναι μία γιγαντιαία κάμπια και πως τα ‘μάτια’ της είναι για να μπερδεύει τους θηρευτές και να την κάνουν να φαίνεται πιο μεγάλη από ότι είναι.

Στα ίχνη ενός γιγαντιαίου ανακόντα: "Καταδιώκει" το επόμενο θύμα του μέσα στο νερό! (video)

Τα φίδια είναι από τα πιο επικίνδυνα ζώα μιας και αρχικά δεν ξέρεις από που θα εμφανιστούν και εν συνεχεία δεν ξέρεις αν είναι δηλητηριώδη ή όχι. Γι' αυτό, καλό θα ήταν να κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις.

Το National Geographic επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά τη φήμη του, σχετικά με τα εξαιρετικά βίντεο άγριας ζωής που παρουσιάζει.Αυτή τη φορά, η κάμερα του ακολουθεί ένα γιγαντιαίο ανακόντα στο κυνήγι του για τροφή, στους ποταμούς του Παντανάλ στη Βραζιλία. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό βίντεο με πρωταγωνιστή ένα φίδι, δείτε εδώ την επική μάχη ανάμεσα σε ένα πύθωνα και μια κόμπρα.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Αυτό το φίδι πεινούσε πολύ και έφαγε κάτι που του στοίχισε τη ζωή - Μόλις δείτε τι ήταν θα ανατριχιάσετε

Τα φίδια δεν είναι και τα πιο αθώα ερπετά ούτε είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Όταν τα φίδια πεινούν δεν υπολογίζουν τίποτα, για παράδειγμα, δείτε εδώ το λάθος γεύμα που έφαγε αυτό το φίδι. Το συγκεκριμένο φίδι έκανε το λάθος να καταβροχθίσει κυριολεκτικά έναν σκαντζόχοιρο βάρους 15 κιλών.

Το απίστευτο με τους πύθωνες είναι ότι τα γεύματά τους μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερα από ό, τι το σώμα τους. Αυτά τα φίδια τρώνε γαζέλες, κατσίκες, τα πάντα! Φυσικά, ένα γεύμα αυτού του μεγέθους θα επιβαρύνει αρκετά το ζώο. Μετά από αυτό το λουκούλειο γεύμα, το φίδι θα ξαπλώσει στον ήλιο για περισσότερες από τριάντα ημέρες.

Λίγο μετά το γεύμα του, ένας ποδηλάτης πλησίασε το ζώο και είδε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, η είδηση διαδώθηκε, και άνθρωποι από τα γύρω μέρη μαζεύτηκαν για να δουν το φίδι. Δυστυχώς, η τύχη του ζώου δεν ήταν με το μέρος του.

Ο 15 κιλών σκατζόχοιρος που ήταν στο στομάχι του, τον βάρυνε τόσο που δεν μπορούσε να κουνηθεί. Έτσι, σαν πράξη άμυνας, ο Αφρικανικός πύθωνας αναμασάει το γεύμα του και το διώχνει αν αγχωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση, όταν συγκεντρώθηκε το πλήθος, το άγχος του φιδιού συσσωρεύτηκε, και το φίδι αισθάνθηκε να απειλείται και αναμασούσε τον σκαντζόχοιρο, του οποίου τα αγκάθια τον τρυπούσαν όλο και πιο πολύ. Δυστυχώς για το φίδι, δεν κατάφερε να βγάλει τον σκαντζόχοιρο αφού τα αγκάθια του τρύπησαν τόσο το σώμα του μέχρι που πέθανε.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share