Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Αυτή η τίγρης κάνει επίθεση σε παιδάκι μέσα στο ζωολογικό κήπο - Κόβει την ανάσα το βίντεο

Θα του μείνει αξέχαστο το περιστατικό

26 Μαΐου 2020 17:05
Αυτή η τίγρης κάνει επίθεση σε παιδάκι μέσα στο ζωολογικό κήπο - Κόβει την ανάσα το βίντεο
Από Δανάη Πάλμου

Τα άγρια ζώα, όπως και οι τίγρεις, έχουν άγρια ένστικτα, όσο εξημερωμένα και αν είναι. Αυτό που συνέβη στο ζωολογικό κήπο... το αποδεικνύει.

Ένα μικρό αγόρι κατά την επίσκεψή του με τη συνοδεία του πατέρα του, στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου, έζησε κάτι που σίγουρα κανένας μας δεν θα ήθελε να ζήσει. Ενώ έβγαζε φωτογραφίας μπροστά από μια τίγρη, εκείνη τον θεώρησε θήραμα της και ξεκίνησε την επίθεση.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και σ' αυτό φαίνεται η τίγρης, να κάνει αργά βήματα στην αρχή, ώστε να πλησιάσει το αγοράκι με τον πιο "αθόρυβο" τρόπο. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε αυτόν εδώ τον άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να ταΐσει μια τίγρη μέσα στο κλουβί της, αλλά εκείνη είχε άλλες βλέψεις...

Κάποια στιγμή το αγόρι γυρίζει και την κοιτάει και αυτή σάστισε. Όταν ο μικρός γυρίζει και πάλι μπροστά, η τίγρης εξαπολύει την επίθεσή της, πηδώντας με ανοικτά τα πόδια της για να τον αρπάξει. Καταλήγει για καλή τύχη πάνω στο προστατευτικό τζάμι.

"Ο γιος μου ήταν στον ζωολογικό κήπο του Δουβλίνου σήμερα" έγραψε ο πατέρας του παιδιού σε ανάρτησή του στο twitter την Κυριακή, δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο:

Τιτανομαχία: Μια τίγρης επιτίθεται σε μια αρκούδα - Η συνέχεια θα σας κάνει να "παγώσετε"

Αυτή η τίγρης φάνηκε ιδιαίτερα θαρραλέα καθώς τόλμησε να επιτεθεί σε μια αρκούδα με τον πιο προκλητικό τρόπο.

Η μάχη φαινόταν απ' την αρχή πως δεν θα είχε καλή κατάληξη για ένα από τα δύο ζώα μιας και όταν "τσακώνονται" άγρια ζώα δεν είναι ένας τυπικός καβγάς. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια τίγρης πρωταγωνιστεί σε μια μάχη, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης επιτέθηκε σε μια κατσίκα.

Την άγρια μάχη ανάμεσα στα δύο ζώα κατέγραψε κάμερα και οι εικόνες είναι πραγματικά σκληρές.

Δείτε το βίντεο:

Θαρραλέος γερανός επιτίθεται σε τρεις τίγρεις - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Πόσο θαρραλέο μπορεί να φανεί ένα πτηνό απέναντι σε τρεις τίγρεις; Απ' ότι φαίνεται πάρα πολύ. Σε ένα ζωολογικό πάρκο στην Κίνα ένας γερανός ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση όταν συναντήθηκε με τρεις τίγρεις και αποφάσισε να δείξει το θάρρος και τη γενναιότητα του.

Ενώ όλοι περίμεναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο γερανός να καταλήξει γεύμα για τα άγρια αιλουροειδή εκείνος κατάφερε με ελιγμούς και έξυπνες κινήσεις να γλιτώσει και να αφήσει τους πάντες άφωνους. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα ζώα τόσο τυχερά, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης συνάντησε μια κατσίκα.

Δείτε το βίντεο της γενναίας μάχης:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share