Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η γιαγιά ενέδωσε σε αυτό που ζητούσε ο παππούς εδώ και καιρό - Ούτε που το φαντάζεστε

Δεν πάει το μυαλό σας

26 Μαΐου 2020 16:07
Η γιαγιά ενέδωσε σε αυτό που ζητούσε ο παππούς εδώ και καιρό - Ούτε που το φαντάζεστε

Η γιαγιά στην παρακάτω ιστορία ενέδωσε μετά από καιρό σε αυτό που ζητούσε ο άνδρας της. Δεν φαντάζεστε όμως τι ήταν αυτό.

Μπορεί ο παππούς να είχε μια «γεμάτη» ζωή, αλλά υπήρχε ένα πράγμα που πάντοτε ήθελε και ποτέ δεν απέκτησε: ένα σκυλάκι. Είναι γνωστό ότι ο σκύλος είναι πιστός και δεν αποχωρίζεται το αφεντικό του ποτέ, και ειδικά για τους ηλικιωμένους αποτελεί την καλύτερη συντροφιά. Είναι δίπλα τους ακόμα και στα δύσκολα, και αυτός εδώ ο σκύλος είναι μια τρανή απόδειξη.

Σύμφωνα με το Cooler Press, ο παππούς της Τζες Σαντάνα πάντα λάτρευε τα Αγγλικά bulldog, αλλά η γυναίκα του ποτέ δεν τον άφησε να πάρει ένα, κάτι που του είχε μείνει παράπονο.

Έτσι λοιπόν, βρήκε το κατάλληλο κουτάβι για τον παππού της, αλλά τα δύσκολα ήρθαν όταν έπρεπε να πείσουν την γιαγιά.

Αυτή η γιαγιά κάθεται σε ένα παγκάκι και πλέκει - Μόλις δείτε τι είναι αυτό που φτιάχνει θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Οι γιαγιάδες συνήθως περνούν την ώρα τους με πλέξιμο, κέντημα, διάβασμα και γενικότερα δραστηριότητες που δεν χρειάζονται απαραίτητα να βρίσκεσαι εντός σπιτιού. Αυτή η γιαγιά επέλεξε να μην κάτσει σπίτι της και να επισκεφθεί το κέντρο της πόλης όπου βρήκε ένα παγκάκι, κάθισε και ξεκίνησε να πλέκει. Το βίντεο που η γιαγιά εξηγεί το λόγο που έκανε αυτή την κίνηση κάνει το γύρο του κόσμου και η γιαγιά έχει γίνει viral. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά γίνεται viral, δείτε εδώ τη γιαγιά που ταξιδεύει ολομόναχη και το συγκινητικό λόγο.

Αυτή η γιαγιά είναι 104 χρονών και διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες γιαγιάδες μιας και δεν πλέκει ούτε κασκόλ, ούτε σκουφάκια για τα παιδιά και τα εγγόνια της απλά ομορφαίνει την πόλη της. Η Γκρέις Μπρέτ ανήκει σε μια ομάδα που λέγεται "yarn bombers" της οποίας τα μέλη "εκθέτουν" τις δημιουργίες τους στο κέντρο της πόλης. Μέχρι στιγμής έχουν φτιάξει ένα κάλυμμα για παγκάκι, διάφορα στολίδια που διακοσμούν όλη την πόλη αλλά και ένα κάλυμμα για ένα τηλεφωνικό θάλαμο.

Δείτε το βίντεο με τις υπέροχες δημιουργίες της αξιολάτρευτης γιαγιάς αλλά και τα όσα λέει εκείνη για την κίνηση της αυτή:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share