Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραβούσε βίντεο τον υπέρηχο του μωρού της, μέχρι που ο γιατρός της είπε να κλείσει την κάμερα - Ο λόγος ανατριχιάζει

Σοκ!

25 Μαΐου 2020 11:36
Τραβούσε βίντεο τον υπέρηχο του μωρού της, μέχρι που ο γιατρός της είπε να κλείσει την κάμερα - Ο λόγος ανατριχιάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα, τραβούσε βίντεο τον υπέρηχο του μωρού της, μέχρι που ο γιατρός της είπε να κλείσει την κάμερα. Ποιος ήταν ο λόγος; Μόλις διαβάσετε θα ανατριχιάσετε.

Μετά το σοκαριστικό βίντεο με τον παππού και τα εγγόνια -δείτε εδώ τι κατέγραψε η κάμερα του κινητού-, θα σας παρουσιάσουμε μια αληθινή ιστορία που πραγματικά ανατριχιάζει. Συγκεκριμένα, όταν μια γυναίκα με το όνομα Τζέσικα, πήγε να κάνει τον πρώτο της υπέρηχο, ήταν κατενθουσιασμένη. Ανυπομονούσε να μάθει όσα περισσότερα γινόταν για το μωρό που μεγάλωνε μέσα στην κοιλιά της. Στο βίντεο που ανέβηκε στις 26 Μαΐου 2015, η όμορφη γυναίκα εξηγεί:

"Νόμιζα ότι ο υπέρηχος εκείνη τη μέρα ήταν για να μάθω το φύλο του μωρού μου. Ήμουν τόσο αφελής που δεν σκεφτόμουν τους υπόλοιπους λόγους για τους οποίους γίνονται υπέρηχοι." Η Τζέσικα είναι ξαπλωμένη και κρατάει φωτογραφίες από τον υπέρηχο. Ο σύζυγος της, Φρανκ στέκεται δίπλα της και η μητέρα της κρατάει την κάμερα.

"Είδαμε το σώμα ενός αγοριού στην οθόνη του υπερήχου. Ανυπομονούσαμε να το πούμε σε όλους στην οικογένεια", θυμάται χαμογελώντας. Ξαφνικά η χαρά της εξαφανίζεται. Στο βίντεο είναι έτοιμη να ακούσει την ανακοίνωση του γιατρού για το φύλο του μωρού της, αλλά εκείνος της λέει να κλείσει την κάμερα. "Είπε, “Πιθανόν να μην θέλεις να το βιντεοσκοπήσεις αυτό”."

Ο γιατρός τους εξήγησε, ότι θα γεννιόταν με σύνδρομο Down, υδροκεφαλία και προβλήματα στην καρδιά. Παρά την προειδοποίηση, η Τζέσικα γέννησε το αγόρι, τον Caden του οποίου το όνομα σημαίνει "μαχητικό πνεύμα" στα γαλλικά. Η οικογένεια δεν παράτησε ποτέ τις ελπίδες της για τον Caden. Σήμερα, το παιδί μεγαλώνει και φωτίζει τις ζωές όσων βρίσκονται γύρω τους.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να παρακολουθήσει τον άνδρα της - Ακύρωσε τον γάμο της μετά από αυτό που είδε...

Αυτή η γυναίκα τοποθέτησε κάμερα στο σπίτι της για να παρακολουθήσει τον άνδρα της. Αυτό που κατέγραψε ήταν εξοργιστικό και την έκανε να ακυρώσει μέχρι και τον γάμο μαζί του.

Η Νίνα Μάντιν, από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, ζούσε μια ευτυχισμένη ζωή. Στα 26 της, σχεδίαζε το γάμο της με τον άνδρα των ονείρων της. Τότε όλα διαλύθηκαν, όταν συνειδητοποίησε ποιος ήταν πραγματικά αυτός ο άνθρωπος.

Είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψιν στον σύντροφο μας τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους άλλους, ακόμα και τα ζώα. Όλοι ξέρουμε πως τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μας το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα με τις πράξεις αγάπης που μας δείχνουν, και όπως θα δείτε εδώ είναι πιστά μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η Νίνα έχει δύο τριχωτά-παιδιά που λατρεύει. Τα γαλλικά μπουλντόγκ της είναι η οικογένεια της! Όπως μια καλή μαμά σκύλου, η ευτυχία της Ninna είναι συνυφασμένη με την ευτυχία τους. Αυτό που κάποτε ήταν ένα ήσυχο νοικοκυριό, με τη Νίνα, τα δύο κουτάβια και τον αρραβωνιαστικό της, άρχισαν να αλλάζουν. Ξαφνικά, τα σκυλιά της φοβόντουσαν τον άντρα στη ζωή της Νίνα.

Τα πράγματα φαίνονταν υπέροχα μέχρι που παρατήρησε ότι τα σκυλιά της φοβόντουσαν την αγάπη της ζωής της. Ήταν μπερδεμένη γιατί ήξερε πόσο ωραία τους αντιμετώπιζε. Όμως, ήξερε ότι κάτι ήταν πραγματικά λάθος και η διαίσθησή της δεν έκανε λάθος.

Τι ανακάλυψε;

«Τον φοβόντουσαν πραγματικά. Μετά από αυτό, άρχισαν να εμφανίζονται πληγές στο σώμα τους και ο κτηνίατρος δεν μπορούσε να εξηγήσει από πού προέρχονταν».

Τότε ήταν που η Νίνα αποφάσισε να εγκαταστήσει μια κάμερα στο σπίτι της και να δει τι συμβαίνει ενώ απουσιάζει. Αυτό που είδε πάγωσε το αίμα της. Ο αρραβωνιαστικός της χτυπούσε και κλοτσούσε τα σκυλιά της και τα άρπαζε με βίαιο τρόπο. Αφού είδε το φρικτό υλικό, δεν εκπλήσσεται με το γεγονός γιατί οι φτωχές ψυχές τον φοβόντουσαν.

Η Νίνα απέρριψε αμέσως το γάμο. Δεν μπορούσε να κατανοήσει το υπόλοιπο της ζωής της με κάποιον που θα μπορούσε να βλάψει τα σκυλιά της. Παρόλο που ο αρραβωνιαστικός της ήταν γλυκός και την αγαπούσε, δεν θα σκεφτόταν ποτέ να περάσει τη ζωή της με κάποιον που ήταν ικανός για αυτό.

Η Νίνα συνειδητοποίησε ότι θα παντρευόταν με ένα τέρας. Και συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορούσε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με έναν τόσο σκληρό άνδρα.

Αυτό το γενναίο κορίτσι έκανε ότι έπρεπε. Απέρριψε το γάμο και ήταν αρκετά θαρραλέα για να δημοσιεύσει το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τους ανθρώπους να υπογράψουν μια αναφορά έτσι ώστε ο πρώην της να μπορεί να κατηγορηθεί για σκληρότητα σε ζώα και κακοποίηση ζώων.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τα αγαπημένα της σκυλιά έκανε όλη την αγάπη που ένιωθε για αυτόν να εξαφανιστεί αμέσως.

Ευτυχώς, τα σκυλιά δεν υπέστησαν μόνιμους τραυματισμούς και τώρα νιώθουν υπέροχα. Αλλά ποιος ξέρει τι θα τους συνέβαινε αν η Νίνα δεν εμπιστευόταν το ένστικτο της ότι κάτι άσχημο συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Η αναφορά της Νίνα έχει υπογραφεί περισσότερο από 30.000 άτομα μέχρι στιγμής. Η αστυνομία ερευνά τώρα το θέμα και ο δράστης θα αναγκαστεί σύντομα να καταθέσει.

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο άντρας θα τιμωρηθεί σύντομα για αυτό που έκανε σε αυτά τα αβοήθητα σκυλιά. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι σε κάθε αρραβωνιαστικό μπορούμε να εμπιστευτούμε τα κατοικίδια ζώα μας, αλλά δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share