Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Αυτός ο σκύλος πηγαίνει και κάθεται επάνω σε ένα κουτάβι - Μόλις δείτε το λόγο θα "λιώσετε"

Υπέροχος!

24 Μαΐου 2020 08:52
Αυτός ο σκύλος πηγαίνει και κάθεται επάνω σε ένα κουτάβι - Μόλις δείτε το λόγο θα
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Οι σκύλοι είναι αξιολάτρευτα ζώα και δικαίως θεωρούνται οι καλύτεροι και πιο πιστοί φίλοι των ανθρώπων μιας και δείχνουν καθημερινά την αφοσίωση και την αγάπη τους με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους. Ένα μοναδικά ιδιαίτερο τρόπο για να εκδηλώσει την αγάπη του έχει κι αυτός ο μεγαλόσωμος σκύλος τόσο στους ιδιοκτήτες του όσο και στους τετράποδους φίλους του. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που ένας σκύλος στήθηκε στη μέση του δρόμου και άρχισε να γαβγίζει.

Ο Άρσι ζυγίζει 61 κιλά αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να δείξει την αγάπη του με το δικό του αξιοπερίεργο τρόπο. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Έρχεται απλά και κάθεται πάνω σου. Στο βίντεο που ακολουθείτε θα δείτε πώς αυτός ο γλυκύτατος γίγαντας πηγαίνει και κάθεται πάνω σε ένα κουτάβι και με αυτόν τον τρόπο το προστατεύει και του δείχνει την αμέριστη αγάπη του. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί τους πάντες.

3χρονη σκυλίτσα ξεθάβει και προσπαθεί να αναστήσει το νεκρό σκυλάκι της - Θα «λυγίσετε» (Video)

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια 3χρονη σκυλίτσα λαμπραντόρ ξεθάβει το νεκρό κουτάβι της και προσπαθεί να το ξαναφέρει στη ζωή. Ενώ, συγκινεί το βίντεο ενός βοηθού κτηνιάτρου που δείχνει πως ξυπνά την τυφλή και κωφή σκυλίτσα του.

Ένα από τα κουτάβια της, το πιο αδύναμο απ’ όλα, είχε ήδη πεθάνει. Η οικογένεια έθαψε το σκυλάκι στην πίσω αυλή του σπιτιού, αλλά λίγες ώρες αργότερα είδαν την Κούκι να σκάβει το χώμα για να ξεθάψει το πεθαμένο σκυλάκι της.

Τελικά, η σκυλίτσα κατάφερε να βγάλει αρκετό χώμα ώστε να μπορέσει να βγάλει το κουτάβι της. Άρχισε τότε γλείφει και να σπρώχνει το άψυχο κορμάκι με τη μουσούδα της, αλλά μάταια.

Σκύλος κλαίει και προσπαθεί να σηκώσει τον φίλο του που χτυπήθηκε από αμάξι - Θα σας συγκινήσει

Η αγάπη και η αφοσίωση ενός σκύλου, είναι μεγαλύτερη και από αυτή που μπορεί να δώσει ένας άνθρωπος. Αυτός ο σκύλος στο παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει.

Ένα χάσκι ήταν ακίνητο σε έναν βρεγμένο δρόμο στην επαρχία Zhejiang της Κίνας και από δίπλα του περνούσαν τα αυτοκίνητα και οι πεζοί. Ο σκύλος είχε ήδη πεθάνει, προφανώς χτυπημένος από κάποιο όχημα. Ωστόσο, ο φίλος του, ένα ανοιχτόχρωμο σκυλί ίδιας ράτσας, συνέχισε να γαβγίζει με την ελπίδα να σηκώσει τον φίλο του από το δρόμο.

Οι περαστικοί δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν πώς σκοτώθηκε το σκυλί ή πώς συνέβη το ατύχημα, όμως λένε ότι το ανοιχτόχρωμο σκυλί παρέμεινε πάνω από το σώμα του νεκρού φίλου του για μισή ώρα.

Λίγο αργότερα, μια γυναίκα πλησίασε και τράβηξε το νεκρό χάσκι από το δρόμο, και στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια. Όταν ερωτήθηκε από έναν αστυνομικό, εκείνη επιβεβαίωσε ότι ήταν η ιδιοκτήτρια των σκύλων. Έτσι οι σκύλοι όχι μόνο προστατεύουν τα αφεντικά τους, αλλά και τους ίδιους τους φίλους τους, αναπτύσσοντας συναισθήματα για αυτούς.

Το ανοιχτόχρωμο σκυλί δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του νεκρού φίλου του. Τα σκυλιά εκδηλώνουν θετικά και αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι η θλίψη, το άγχος και η χαρά. Σχηματίζουν, επίσης, βαθιές φιλίες και θρηνούν όπως και οι άνθρωποι όταν χάσουν κάποιο δικό τους πρόσωπο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share