Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδε την κόρη του να σκαρφαλώνει σε ένα τραπέζι - Μόλις δείτε την αντίδρασή του θα ανατριχιάσετε

Απίστευτο!

21 Μαΐου 2020 13:32
Είδε την κόρη του να σκαρφαλώνει σε ένα τραπέζι - Μόλις δείτε την αντίδρασή του θα ανατριχιάσετε

Η αλήθεια είναι πως οι μπαμπάδες έχουν μια αδυναμία στις κόρες τους και για έναν περίεργο λόγο είναι συνήθως πιο ψύχραιμοι σχετικά με το μεγάλωμα των παιδιών τους. Αυτό όμως που έκανε αυτός ο μπαμπάς για την κόρη του είναι κάτι πραγματικά ασύλληπτο.

Αυτός ο μπαμπάς είναι ένας σύγχρονος σούπερ ήρωας αφού μόλις είδε τη μικρή του κόρη να σκαρφαλώνει σε ένα τραπέζι τινάχτηκε σαν ελατήριο και την έπιασε πριν καν προλάβει να πέσει με έναν απίστευτο τρόπο γεμάτο δεξιοτεχνία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας μπαμπάς γίνεται viral με τα... καμώματα του, δείτε εδώ το μαγικό τρόπο που ένας μπαμπάς νίκησε την αϋπνία.

Η μοναδική του κίνηση είναι σαν να το ήξερε πως η μικρή του θα έπεφτε. Ο ίδιος χαρακτηριστικά δηλώνει " η κόρη μου με τέσταρε".

Δείτε την απίστευτη... διάσωση:

Αυτός ο μπαμπάς δυσκολεύεται να μαλώσει την κόρη του γιατί είναι αξιολάτρευτη!

Όπως είναι γνωστό οι μπαμπάδες όλου του κόσμου έχουν μια αδυναμία στις κόρες τους και θα έκαναν πραγματικά τα πάντα για αυτές όπως είχαμε δει και παλαιότερα έναν μπαμπά να χορεύει με την κόρη του μπαλέτο!

Αυτή τη φορά μιλάμε για έναν μπαμπά που η μικρή του κόρη είναι λίγο παραπάνω... τσαούσα!

Η αξιολάτρευτη μικρούλα λοιπόν, έχει ανέβει πάνω στο τραπεζάκι της τηλεόρασης. Ο πατέρας της εξηγεί ότι δεν είναι σωστό. Πως δεν πήρε την άδειά του ή όχι για να ανέβει πάνω στο τραπεζάκι. Αλλά εκείνη έχει άλλη άποψη.

Το πρόβλημα είναι ότι η μικρούλα ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει αρκετά καλά και όπως θα δείτε στο βίντεο έχει πολύ πλάκα η σκηνή, δικαίως λοιπόν το βίντεο αυτό έγινε viral και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε 48 εκατομμύρια προβολές!

Αν δείτε τι κάνει αυτό το μωρό όταν ακούει για πρώτη φορά τον μπαμπά του θα δακρύσετε!

Αν δείτε τι κάνει αυτό το μωρό όταν ακούει για πρώτη φορά τον μπαμπά του θα δακρύσετε!

Από την αρχή λοιπόν της εγκυμοσύνης της συζύγου του, δεν σταμάτησε να μιλάει στο αγέννητο μωρό του λέγοντάς του πόσο πολύ το αγαπάει. Συγκινητικό: Κωφό μωράκι άκουσε για πρώτη τη μαμά του να λεέι ''Σαγαπώ'' και ξέσπασε σε κλάματα!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα του, «πριν ακόμα γεννηθεί ο Φλάβιο της έλεγε πόσο πολύ την αγαπάει. Πριν φύγει για τη δουλειά χάιδευε την κοιλιά μου και και καλημέριζε το μωρό, με το που επέστρεφε του έλεγε «καλησπέρα». Και κατά έναν μαγικό τρόπο η κόρη μας κουνιόταν κάθε μέρα την ίδια ώρα που της μιλούσε».

Όταν γεννήθηκε, ο μπαμπάς της την υποδέχτηκε με τα ίδια ακριβώς λόγια, και η νεογέννητη Antonella άνοιξε τα μάτια της και χαμογέλασε.

Από τη στιγμή που η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram έγινε viral καθώς το χαμόγελο της μικρούλας δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share