Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το αμαρτωλό τσιφτετέλι πανέμορφης παρουσιάστριας που ζάλισε τους πάντες

Απίστευτη!

21 Μαΐου 2020 12:40
Το αμαρτωλό τσιφτετέλι πανέμορφης παρουσιάστριας που ζάλισε τους πάντες

Το τσιφτετέλι είναι ένας χορός που απαιτεί χάρη, θηλυκότητα και... νάζι κι αυτό ακριβώς έκανε και η διάσημη παρουσιάστρια και κατάφερε να ζαλίσει τους πάντες.

Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου που λίγο καιρό πριν κι ενώ ακόμη βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της, χάρισε στο κοινό ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης. Καλεσμένη στην εκπομπή είχε βρεθεί η Νατάσα Θεοδωρίδου κι ενώ ερμήνευε το "ανέβα στο τραπέζι μου" η παρουσιάστρια ξεκίνησε να χορεύει με τα λικνίσματα της έκανε τους πάντες να παραληρούν. Αυτή όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Αντωνία Καλλιμούκου μας έδειξε το ταλέντο της στο χορό, δείτε εδώ το κολασμένο τσιφτετέλι της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Δείτε το αμαρτωλό τσιφτετέλι της παρουσιάστριας:

Το τσιφτετέλι κόλαση πασίγνωστης παρουσιάστριας που άναψε φωτιές

Όταν μια γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα κεντρίσει τα βλέμματα. Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι δυο μέτρα και καλλονή.

Κάτι ανάλογο συνέβη όταν η γνωστή παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και σηκώθηκε να χορέψει.

Όσο στην πίστα βρισκόταν ο Γιώργος Γερολυμάτος και ερμήνευε το κομμάτι "λίγο λίγο θα με συνηθίσει", η εντυπωσιακή παρουσιάστρια "μοίραζε εγκεφαλικά" σε όλο το στούντιο με τον αισθησιακό χορό της. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια καυτή παρουσία αναστατώνει το συγκεκριμένο πλατό με το χορό της, δείτε εδώ τι συνέβη όταν δυο τραγουδίστριες χόρεψαν ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια.

Η Μαίρη Μηλιαρέση όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε και ο χορός της έχει μείνει ανεξίτηλος στη μνήμη όλων των αντρών.

Δείτε εδώ το μοναδικό χορό της:

To καυτό τσιφτετέλι πανέμορφης Ελληνίδας που μοίρασε... εγκεφαλικά!

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η χορεύτρια και ηθοποιός Αναστασία Δρακά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπολου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση. Η γοητευτική χορεύτρια σηκώθηκε ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Βασίλης Λέκκας και ερμήνευε τη "Μπουρνοβαλιά" και με τα λικνίσματα της μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που αφήνει τους πάντες άφωνους, δείτε εδώ το "κρυφό" τσιφτετέλι της Αναστασίας Γιούσεφ που δεν περίμενε κανείς.

Δείτε το μοναδικό χορό της Αναστασίας Δρακά:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share