Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θα συγκινηθείτε: Αυτός ο γαμπρός με αμαξίδιο ήθελε να φιλήσει τη νύφη στο πάρτι του γάμου - Αυτό που συμβαίνει αργότερα τους πάγωσε όλους

Το πιο συγκινητικό βίντεο που έχετε δει τελευταία

20 Μαΐου 2020 08:50
Θα συγκινηθείτε: Αυτός ο γαμπρός με αμαξίδιο ήθελε να φιλήσει τη νύφη στο πάρτι του γάμου - Αυτό που συμβαίνει αργότερα τους πάγωσε όλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνησε τους πάντες αυτό ο γαμπρός ο οποίος στο πάρτι του γάμου του παρά το αμαξίδιο στο οποίο κάθεται θέλησε να φιλήσει τη νύφη κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν σε αυτό το μοναδικό θέαμα!

Ο γάμος είναι μια εκδήλωση, ας πούμε, που υπάρχει πολύ συγκίνηση και συναίσθημα. Στο συγκεκριμένο γάμο η συγκίνηση χτύπησε κόκκινο. Να σας θυμίσουμε και την εξίσου συγκινητική στιγμή που έγινε σε αυτόν τον γάμο.

Ο γαμπρός βρίσκεται σε αμαξίδιο..η νύφη φιλάει τον γαμπρό και μετά έρχεται η στιγμή για το πρώτο χορό...

Αλλά πως θα συμβεί αυτό;

Δυο άντρες πάνε δίπλα στο γαμπρό και "κολλάνε" τα πόδια τους με τα πόδια του. Έτσι ο γαμπρός σηκώνεται και το ζευγάρι χορεύει το πρώτο του χορό.

Και αν ακόμα δεν έχετε συγκλονιστεί τότε δείτε το παρακάτω βίντεο:

Η νύφη έπιασε στα πράσα το γαμπρό να προσπαθεί να... Ο εφιάλτης της κάθε γυναίκας

Αυτή η νύφη έπιασε λίγο πριν το γάμο τον άνδρα της να κάνει κάτι εξοργιστικό, που αποτελεί τον εφιάλτη της κάθε γυναίκας. Ποιο ήταν αυτό;

Μπορεί σε άλλες να παίρνουν χρόνια για να καταλάβουν ποιον έχουν παντρευτεί, σαν αυτή τη γυναίκα εδώ που έπεσε από τα σύννεφα μετά από το κρυφό μυστικό του συζύγου της, ωστόσο η νύφη παρακάτω το βίωσε την ημέρα του γάμου της.

Ένας γαμπρός στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται για σ3ξουαλική επίθεση σε παράνυμφο της συζύγου του, πριν από τον γάμο του, με το μυστήριο να γίνεται κανονικά. Ο Ντάνιελ Κάρνι, 28 ετών, κατηγορείται για ακούσια επιδίωξη συνεύρεσης και για άσεμνη επίθεση σε μια κοπέλα, που έγινε στο θέρετρο Σμίθφιλντ, στις 30 Αυγούστου.

Η Αστυνομία δήλωσε πως η επίθεση συνέβη, όταν ο γαμπρός και η παράνυμφος αποφάσισαν να… τα τσούξουν, λίγο πριν το μυστήριο. Εκείνη είπε στους αξιωματικούς ότι έκανε ηλιοθεραπεία, όταν ο Κάρνι την πλησίασε. Όντας και οι δύο μεθυσμένοι, οι αναστολές έπεσαν.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας έδειξαν ότι ο 28χρονος τράβηξε τη γυναίκα στα αποδυτήρια των ανδρών, για να συνεχίσουν το «έργο» τους. Σύμφωνα με τις Αρχές, οι ορέξεις του σταμάτησαν, όταν η νύφη και (πλέον) γυναίκα του, κατάλαβε τι έκανε και τον σταμάτησε. Παρά τον χαμό που προκλήθηκε, ο γάμος που ήταν προγραμματισμένος για την 1η Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε κανονικά, σύμφωνα με την Dailymail.

Από την πλευρά της, η παράνυμφος κατάλαβε τι είχε συμβεί, όταν συνήλθε και αντιλήφθηκε πως τα ρούχα που φορούσε… έλειπαν από πάνω της. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Κάρνεϊ είπε επανειλημμένα ότι λυπάται, τονίζοντας αρκετές φορές ότι αυτό που συνέβη ήταν δικό του σφάλμα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share