Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θαρραλέος γερανός επιτίθεται σε τρεις τίγρεις - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Απίστευτο!

19 Μαΐου 2020 15:14
Θαρραλέος γερανός επιτίθεται σε τρεις τίγρεις - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Πόσο θαρραλέο μπορεί να φανεί ένα πτηνό απέναντι σε τρεις τίγρεις; Απ' ότι φαίνεται πάρα πολύ. Σε ένα ζωολογικό πάρκο στην Κίνα ένας γερανός ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση όταν συναντήθηκε με τρεις τίγρεις και αποφάσισε να δείξει το θάρρος και τη γενναιότητα του.

Ενώ όλοι περίμεναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο γερανός να καταλήξει γεύμα για τα άγρια αιλουροειδή εκείνος κατάφερε με ελιγμούς και έξυπνες κινήσεις να γλιτώσει και να αφήσει τους πάντες άφωνους. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα ζώα τόσο τυχερά, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης συνάντησε μια κατσίκα.

Δείτε το βίντεο της γενναίας μάχης:

Αυτή η τίγρης πραγματοποιεί τα πιο μακάβρια πρώτα ραντεβού - Μόλις δείτε τι κάνει θα σοκαριστείτε

Οι τίγρεις όπως και τα περισσότερα αιλουροειδή δεν φημίζονται για τις φιλικές τους διαθέσεις ούτε και για την κοινωνικότητα τους. Είναι ζώα που θέλουν το χρόνο και το χώρο τους για να μπορέσουν να νιώσουν άνετα γι' αυτό και χρήζουν ειδικής μεταχείρισης και προσέγγισης, δείτε τι συνέβη όταν μια τίγρης το έσκασε από ένα ζωολογικό πάρκο.

Αυτή η τίγρης πραγματοποιεί τα πιο μακάβρια πρώτα ραντεβού. Τι σημαίνει αυτό; Επιτίθεται τόσο άσχημα στη υποψήφια σύντροφό του και τη σκοτώνει ακαριαία. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τη συγκεκριμένη τίγρη σε ένα ζωολογικό κήπο στο Λονδίνο.

Παρ' όλο που άφησαν τις δυο τίγρεις 10 μέρες σε χωριστά κλουβιά για να αποκτήσουν μια οικειότητα και να γνωριστούν καλύτερα, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν. Δυστυχώς λίγα λεπτά ο αρσενικός παρ' όλο που είχε δώσει δείγματα για μια φιλική συνάντηση, η ένταση από πλευράς του κλιμακώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα η άτυχη τίγρης να βρει τραγικό θάνατο με τους ιθύνοντες και φροντιστές του πάρκου να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά του μετά την απώλεια του αιλουροειδούς.

Ένα λιοντάρι και μια τίγρη κάνουν επίθεση σε άλογο μέσα σε τσίρκο - Η συνέχεια θα σας εξοργίσει

Ο βασανισμός των ζώων στο τσίρκο είναι πλέον γνωστό, και το παρακάτω βίντεο αποτελεί τρανή απόδειξη. Ένα άλογο κατά τη διάρκεια πρόβας σε τσίρκο της Κίνας δέχθηκε επίθεση από μία τίγρη και ένα λιοντάρι.

Οι εργαζόμενοι στο τσίρκο έσπευσαν να γλιτώσουν το άτυχο ζώο από τα δόντια των αρπακτικών χρησιμοποιώντας μαστίγια και σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη μόνο ελαφρά τραύματα, ωστόσο οι δηλώσεις ενός εργαζόμενου προκαλούν οργή. «Τα λιοντάρια και οι τίγρεις είναι άγρια ζώα. Διαφέρουν από το άλογο. Μπορείτε να δείτε σε ντοκιμαντέρ ότι τρώνε αγελάδες. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό», είπε ο εργαζόμενος.

Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι δεν ανησυχούσαν για μία επίθεση των δύο άγριων ζώων στους εργαζόμενους καθώς όπως εξήγησε βρίσκονται στο τσίρκο από νεαρή ηλικία, αν και έχουν παρατηρηθεί αντίστοιχα περιστατικά, ακόμα και επίθεση σε 4χρονη από λιοντάρι μέσα στο τσίρκο.

Παρά την αίσια κατάληξη του συμβάντος πάντως, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων της Κίνας εξέφρασαν την οργή τους και ζήτησαν το κλείσιμο του τσίρκου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share