Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός ο άντρας χτυπά πανικόβλητος την πόρτα του γείτονα του - Μόλις δείτε τι είχε συμβεί θα "παγώσετε"

Απίστευτο!

19 Μαΐου 2020 08:05
Αυτός ο άντρας χτυπά πανικόβλητος την πόρτα του γείτονα του - Μόλις δείτε τι είχε συμβεί θα

Όλοι πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις με τους γείτονες μας μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που μένουμε μόνοι στο σπίτι και μπορεί κάτι να χρειαστούμε. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και αυτός ο άντρας που για καλή του τύχη είχε άριστες σχέσεις με το γείτονα του στον οποίο αυτή τη στιγμή χρωστά αιώνια ευγνωμοσύνη μιας και του έσωσε τη ζωή. Τι συνέβη;

Ο άντρας έφτασε στο γειτονικό του σπίτι πανικόβλητος και βήχοντας. Όταν οι γείτονες του άνοιξαν κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και πολύ σύντομα συνειδητοποίησαν πως ο άντρας πνιγόταν από κάτι που είχε καταπιεί. Ευτυχώς η γειτόνισά του αντέδρασε έγκαιρα και ψύχραιμα και του έσωσε τη ζωή την τελευταία στιγμή. Δυστυχώς όμως, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τόσο καλές σχέσεις με τους γείτονες τους, δείτε εδώ για ποιο λόγο ένας άντρας επιτέθηκε στο γείτονά του με τσεκούρι.

Δείτε τι άφησε ένας ετοιμοθάνατος στο κοριτσάκι που έμενε δίπλα του... Ραγίζει καρδιές!

Ένας ηλικιωμένος θαύμαζε την κόρη του γείτονά του όσο μεγάλωνε, και την ένιωθε σαν δικό του παιδί. Όσο μεγάλωνε και αυτός και συνειδητοποιούσε ότι θα την χάσει μια για πάντα, από το αναπόφευκτο, έκανε κάτι που ραγίζει καρδιές!

Φύλαξε κάποια δώρα για το μικρό κορίτσι που θα της τα έδιναν μετά τον θάνατό του.Ο 87χρονος Κεν Γουάτσον φύλαξε 14 δώρα Χριστουγέννων για την 2 ετών Κάντι Γουίλιαμς. Φύλαγε από ένα δώρο κάθε χρόνο, ώστε να μην σταματήσει να παίρνει τα δώρα της για τα Χριστούγεννα μέχρι τα 16 της χρόνια.

Ο συνταξιούχος δύτης έμεινε χήρος όταν η αγαπημένη του σύζυγός πέθανε, τον Φεβρουάριο του 2012, και δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου τα δικά του εγγόνια.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατό του, η κόρη του Κέν, η Τζένι, ανακάλυψε την τσάντα με δώρα Χριστουγέννων όταν καθάριζε το σπίτι του πατέρα της. Τα έδωσε στους γείτονες, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα, όταν είδαν τα δώρα που αγόραζε ο γείτονάς τους για την κόρη τους!

“Μου έδωσε την πλαστική σακούλα και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σκουπίδια. Αλλά όταν διάβασα το σημείωμα, κατάλαβα ότι ο μπαμπάς της τα αγόραζε για την Κάντι. Ήταν όλα τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που είχε αγοράσει για εκείνη,” είπε ο πατέρας της μικρής.

“Τα έφερα πίσω και η σύζυγός μου άρχισε να κλαίει. Είναι δύσκολο το πώς νιώσαμε. Δεν ξέρω αν τα κρατούσε για πολύ καιρό ή αν τα αγόρασε προς το τέλος της ζωής του.”

Ο Κεν είχε πει στους γείτονες ότι ήλπιζε να ζήσει μέχρι τα 100 του χρόνια για να δει την Κάντι να γίνεται μεγάλη γυναίκα με την δική της οικογένεια.

“Πριν από τρία χρόνια μετακομίσαμε σ’ αυτό το σπίτι κι αρχίσαμε να γνωρίζουμε κάποιους γείτονες. Ο Κέν ήταν 83 ετών τότε και ήταν ένας άνθρωπος ζωηρός, αλλά από τότε που έχασε τη γυναίκα του άρχισε η αντίστροφη μέτρηση..,” είπε ο πατέρας.

“Ο Κέν ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Όταν μεγαλώσει η κόρη μου θα της μιλήσω για εκείνον και την ιστορία του ούτως ώστε να μάθει πόσο εξαιρετικός άνθρωπος ήταν…”

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share