Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020

Κάμερα κατέγραψε αυτό το μωρό να πνίγεται στην πισίνα - Αυτό που έκανε η μητέρα του θα σας σοκάρει

Τραγικό

18 Μαΐου 2020 17:42
Κάμερα κατέγραψε αυτό το μωρό να πνίγεται στην πισίνα - Αυτό που έκανε η μητέρα του θα σας σοκάρει
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μια κάμερα κατέγραψε την σοκαριστική στιγμή του πνιγμού ενός παιδιού σε μια πλαστική πισίνα. Αυτό που εξοργίζει όμως είναι η κίνηση της μητέρας του.

Η μάνα του ήταν απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο και δεν είχε καταλάβει ότι το παιδί της, που βρισκόταν μέσα στην πισίνα, έδινε μάχη για τη ζωή του.

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πόλη Fuzhou της νοτιοανατολικής επαρχίας Φουτσιάν στην Κίνα, όταν η μητέρα είχε επισκεφθεί τον χώρο, συνοδεύοντας τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Κάποια στιγμή η μητέρα εμφανίζεται να απορροφάται εντελώς χρησιμοποιώντας το κινητό της, χρονικό διάστημα στο οποίο ήταν αρκετό ώστε το ένα από τα δύο παιδιά να αντιμετωπίσει θανάσιμο κίνδυνο, όπως συνέβη και σε αυτά τα παιδιά που έπαιζαν στο δωμάτιό τους. Η επιτήρηση τους κρίνεται απαραίτητη!

Το ενός έτους κοριτσάκι φαίνεται να παίζει στο νερό πάνω σε μία φουσκωτή κουλούρα, όταν το σωσίβιο γυρνάει ανάποδα, ρίχνοντας το παιδί στο νερό. Επί τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα, το κοριτσάκι δίνει μάχη για να βγει στην επιφάνεια και να μπορέσει να αναπνεύσει, ενώ το αδερφάκι του προσπαθεί να την βοηθήσει, μάταια όμως.
Ευτυχώς, η μητέρα που δεν έχει πάρει την παραμικρή ιδέα για τα όσα διαδραματίζονται λίγα εκατοστά μακριά της, καταλαβαίνει την κρισιμότητα της κατάστασης και σπεύδει να βγάλει το παιδί από το νερό, φωνάζοντας παράλληλα για βοήθεια.

Αμέσως, άλλοι παριστάμενοι φτάνουν στο σημείο, δίνοντας στο παιδί τις πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, χρειάστηκαν οι επίμονες κι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών ώστε να το επαναφέρουν στη ζωή, καθώς είχε ήδη καταπιεί μεγάλες ποσότητες νερού.

Το βίντεο, που κατέγραψε τις δραματικές στιγμές δόθηκε στη δημοσιότητα με σκοπό να επιστήσει την προσοχή των γονέων που συνοδεύουν τα παιδιά τους σε πισίνες και παραλίες, καθώς μερικά μόνο δευτερόλεπτα απόσπασης της προσοχής μπορούν να αποβούν μοιραία.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share