Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο σκύλος είναι κωφός και τυφλός - Μόλις δείτε τον τρόπο που τον ξυπνάει το αφεντικό του θα λιώσετε

Συγκινητικό!

18 Μαΐου 2020 07:15
Αυτός ο σκύλος είναι κωφός και τυφλός - Μόλις δείτε τον τρόπο που τον ξυπνάει το αφεντικό του θα λιώσετε

Οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι και πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου γι' αυτό και αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση με τους ιδιοκτήτες τους με ένα πολύ ισχυρό δέσιμο. Αυτός ο σκύλος όμως δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Αυτός ο σκύλος είναι κωφός και τυφλός και ο ιδιοκτήτης του βρήκε τον πιο συγκινητικό τρόπο για να τον ξυπνήσει και να κάνει όλο το διαδίκτυο να λιώσει. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή έναν σκύλο κάνει το γύρου διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας σκύλος εντοπίστηκε δεμένος και σε άθλια κατάσταση.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα πως παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο χαριτωμένος αυτός σκύλος αντιλαμβάνεται την ύπαρξη του αφεντικού του και του δείχνει την αγάπη του με τον πιο γλυκό τρόπο όπως ακριβώς κάνει και ο ίδιος για τον τετράποδο φίλο του.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Έβαλε κάμερα στο σπίτι του να δει τι κάνει ο σκύλος του όταν λείπει - Αυτό δεν το έχετε ξαναδεί (Video)

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει ο σκύλος σου όταν λείπεις από το σπίτι; Έβαλε κάμερα στο σπίτι του και δεν το πίστευε αυτό που είδε. Ενώ, ένας άνδρας είδε τον σκύλο του να φοράει μια μασέλα με την συνέχεια να προκαλεί γέλιο...

Ο χρήστης του Youtube, Sergio Mejia και η αδερφή του, θέλησαν να μάθουν τι κάνει ο αγαπημένος τους σκύλος όταν λείπουν από το σπίτι. Όταν έκατσαν να δουν το βίντεο, δεν σταμάτησαν να γελούν.

Αυτός ο σκύλος στέκεται ακίνητος στο δρόμο - Αυτό που είναι δίπλα του θα σας σοκάρει

Αυτός ο σκύλος στην φωτογραφία κάθεται στον δρόμο ακίνητος και συντετριμμένος. Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε.

Ο 23χρονος Λεονάρντο Βάλντες από το Concepción της Χιλής πήγαινε βόλτα τον σκύλο του, Ντόκι, όταν τον πάτησε αυτοκίνητο. Η βοήθεια άργησε πολύ και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν.

Αλλά κανείς δεν μπορούσε να πάρει τον Ντόκι από το πλευρό του Λεονάρντο, αφού οι σκύλοι είναι δεμένοι με τα αφεντικά τους και δεν τα αποχωρίζονται ούτε την ημέρα της κηδείας. Η φωτογραφία που τράβηξαν οι διασώστες με το σκύλο δίπλα στο σώμα έγινε γρήγορα viral: ο σκύλος κοιτάζει καταρρακωμένος και ακίνητος το πλαστικό σεντόνι κάτω από το οποίο βρίσκεται ο ιδιοκτήτης και φίλος του.

Ακόμη και στην κηδεία του 23χρονου, ο Ντόκι έμεινε δίπλα στο αφεντικό του. Ένα μέλος της οικογένειας υιοθέτησε τον θλιμμένο σκύλο. Ο Λεονάρντο πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Ντόκι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share