Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μετά από 2 μήνες καραντίνας πήγε επιτέλους στο γραφείο της - Αυτό που αντίκρισε όμως τον έκανε να παγώσει

Απίστευτο!

15 Μαΐου 2020 13:10
Μετά από 2 μήνες καραντίνας πήγε επιτέλους στο γραφείο της - Αυτό που αντίκρισε όμως τον έκανε να παγώσει

Αυτή η γυναίκα είχε να πάει στο γραφείο της σχεδόν 2 μήνες λόγω του κορωνοϊού αφού βρισκόταν σε καραντίνα όπως σχεδόν όλος ο πλανήτης. Την ημέρα που επέστρεψε στο γραφείο του όμως είδε κάτι που την έκανε να αηδιάσει! Βέβαια δεν είναι το μόνο περίεργο που έχει συμβεί με μπανάνα, θυμηθείτε τι είχε πάθει και η κόρη αυτής της μητέρας.

Τι ήταν αυτό; Μια μπανάνα, η οποία είχε ξεχαστεί τόσες εβδομάδες σε ένα συρτάρι του γραφείου της.

Το μεγάλο χρονικό διάστημα που είχε ξεχαστεί οδήγησε την μπανάνα σε σήψη και είχε μετατραπεί σε ένα μαύρο, συρρικνωμένο πράγμα.

Το γραφείο της γυναίκας βρίσκεται στην Γλασκόβη της Σκωτίας, η ίδια έσπευσε να την πιάσει για να την πετάξει παρά την αηδία που ένιωσε με αυτό το κομμάτι φρούτου.

Σίγουρα δεν περίμενε ένα τέτοιο βρώμικο χάος, σοκαρίστηκε όταν βρήκε την μπανάνα η οποία είχε συρρικνωθεί σε «κάποιο είδος μαύρου τραγανού χαρτονιού»...

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

Κλείνει τις ξεφλουδισμένες μπανάνες αεροστεγώς και τις τοποθετεί στην κατάψυξη - Το καλύτερο γλυκό

Θέλετε να φτιάξετε ένα υγιεινό παγωτό που θα λατρέψουν τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι; Αυτός ο τρόπος θα σας λύσει τα χέρια και σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί ποτέ ότι οι μπανάνες μπορούν να μετατραπούν σε κάτι τόσο διαφορετικό.

Μάλιστα μπορείτε να διατηρήσετε τις μαυρισμένες μπανάνες σας στην κατάψυξη με τον τρόπο που θα δείτε εδώ, και να δημιουργήσετε πολλά γλυκά. Το καλοκαίρι άλλωστε για τα παιδιά είναι η εποχή που μετράνε πόσα παγωτά έχουν φάει και κάνουν διαγωνισμό μεταξύ τους. Αν θέλετε όμως να προσφέρετε κάτι υγιεινό, τότε η παρακάτω συνταγή για παγωτό με μπανάνες είναι η κατάλληλη!

Θα χρειαστείτε είναι μερικές ώριμες μπανάνες και μπορείτε να το συνοδέψετε με σοκολάτα, ξηρούς καρπούς ή φρέσκα φρούτα. Αποφλοιώστε τις μπανάνες και βάλτε τις στην κατάψυξη για μερικές ώρες. Στη συνέχεια, κόψτε τις στη μέση και χτυπήστε τις στο μπλέντερ.

Προσθέστε από πάνω ό,τι θέλετε, όπως τρούφα ή μπισκότο, αλλά η τριμμένη σοκολάτα ταιριάζει τέλεια! Σερβίρετε και απολαύστε! Δε χρειάζεται καν να πείτε στα παιδιά ότι είναι σκέτη μπανάνα, μιας και δεν θα το καταλάβουν!

Πηγή: OWN

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share