Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μέσα σε μια φλούδα πορτοκάλι έριξε σταγόνες από ελαιόλαδο - Τον λόγο θα τον λατρέψετε

Θα το δοκιμάσετε σίγουρα κι εσείς!

15 Μαΐου 2020 09:10
Μέσα σε μια φλούδα πορτοκάλι έριξε σταγόνες από ελαιόλαδο - Τον λόγο θα τον λατρέψετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πήρε απλά μια φλούδα πορτοκάλι έριξε σταγόνες από ελαιόλαδο και δημιούργησε κάτι τρομερά χρήσιμο και ωραίο! Όλοι ξέρουμε πόσο υγιεινό συστατικό είναι το ελαιόλαδο, όμως έχει και άλλες ακόμα απίστευτες χρήσεις, θυμηθείτε το κόλπο με το ελαιόλαδο και το βάζο!

Τα αγαπημένα μας κεριά είναι πάντα αυτά που έχουν φρέσκο, φρουτένιο άρωμα, γιατί λοιπόν να μη μετατρέψετε ένα φρούτο σε κερί; Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πολύπλοκο μπορεί να φαντάζει. Επιπλέον θα εξοικονομήσετε μερικά χρήματα για το ίδιο αποτέλεσμα!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα πορτοκάλι, ελαιόλαδο, μαχαίρι και να δείτε τις οδηγίες του παρακάτω βίντεο.

Αρχικά, κόψτε περιμετρικά στη μέση ένα πορτοκάλι και αφαιρέστε προσεκτικά τη φλούδα του. Προσέξτε να αφαιρέσετε μαζί με τη φλούδα και το λευκό στέλεχος, καθώς αυτό το παίξει το ρόλο του φυτιλιού.

Μόλις αφαιρέσετε τη φλούδα, γεμίστε τη με ελαιόλαδο και ρίξτε και λίγο λάδι πάνω στο στέλεχος. Δε χρειάζεται να το γεμίσετε μέχρι πάνω με λάδι, μέχρι τη μέση είναι αρκετό.

Το κερί σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το ανάψετε. Δείτε την πρωτότυπη ιδέα στο βίντεο που ακολουθεί:

Έριξε ελαιόλαδο σε μια παγοθήκη - Ο λόγος; Θα σας λύσει τα χέρια

Ένα κόλπο που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο είναι αυτό με το ελαιόλαδο στην παγοθήκη. Μόλις δείτε τι μπορείτε να κάνετε θα τρέξετε να το δοκιμάσετε.

Το ελαιόλαδο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε άλλους τομείς, και να φτιάξετε ακόμα και θαυμαστά αντικείμενα για το σπίτι σας. Το κόλπο παρακάτω ωστόσο θα σας λύσει τα χέρια.

Το πιο δύσκολο συστατικό για να διατηρήσεις φρέσκο και νόστιμο; Τα βότανα, που είναι αρκετά σημαντικά για ένα υγιεινό μαγείρεμα και σπιτικές συνταγές.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθούν φρέσκα, δεν είναι περίεργο που τόσοι πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν σε αποξηραμένα και εμφιαλωμένα βότανα όταν το πραγματικό μπορεί να είναι τόσο ακριβό και έρχεται τόσο χύμα. Πολύ συχνά, πριν ακόμα προλάβω να τα χρησιμοποιήσω τα δεμάτια του βασιλικού και από άνηθο είχαν ήδη σκορπίσει στο ψυγείο μου.

Γι’ αυτό τον λόγο απλά αγαπώ αυτό το μεράκι για μαγειρική που πρόκειται να δείτε παρακάτω. Με μια απλή παγοθήκη, τα χαμένα βότανα θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Όχι μόνο αυτή η έξυπνη συμβουλή για την κουζίνας, σας γλυτώνει αρκετά χρήματα από τα την αγορά φρέσκων συστατικών, σας γλυτώνει και από χρόνο προετοιμασίας για το μαγείρεμα του επόμενου σας γεύματος. Με ποιους άλλους τρόπους θα χρησιμοποιούσατε αυτό το απίστευτο κόλπο με την παγοθήκη;

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share