Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το αξέχαστο ζεϊμπέκικο αγαπημένου τραγουδιστή στο γάμο του που συγκινεί ακόμα και σήμερα

Τον αγαπήσαμε περισσότερο!

14 Μαΐου 2020 14:10
Το αξέχαστο ζεϊμπέκικο αγαπημένου τραγουδιστή στο γάμο του που συγκινεί ακόμα και σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το ζεϊμπέκικο του τραγουδιστή είναι πολύ δύσκολο να ξεχαστεί, αφού ήταν βαρύ αντρίκιο και τρομερά συγκινητικό!

Με το τραγούδι της Πίτσας Παπαδοπούλου και με τον κόσμο να σπάει πιάτα στα πόδια του, ο Αντώνης Ρέμος χόρεψε στη δεξίωση του γάμου του και άφησε εποχή, όπως ακριβώς είχε κάνει και αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός!

Παρών και ο Σάκης Ρουβάς που χειροκροτούσε όση ώρα χόρευε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο καλλιτέχνης ύστερα από 10 χρόνια συμβίωσης παντρεύτηκε εκείνη την μέρα την αγαπημένη του Υβόνη Μπόσνιακ. Ο γάμος ήταν πραγματικά ονειρικός με μόλις 350 καλεσμένους, πολύ χορό και φυσικά τραγούδι!

Απολαύστε τον τραγουδιστή να χορεύει:

Το ανατρεπτικό ζεϊμπέκικο γνωστού Έλληνα ηθοποιού - Χόρευε στον δρόμο

Έριξε ένα ζεϊμπέκικο μέσα στην μέσα του δρόμου και έγινε viral ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς!

Είναι από τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συχνότητα του Alpha καθώς πρωταγωνιστεί στην καθημερινή κωμική σειρά "Έλα στη θέση μου" και δύσκολα περνάει απαρατήρητος. Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο που χόρεψε το πιο... ανατρεπτικό ζεϊμπέκικο και τρέλανε το διαδίκτυο!

Ο διάσημος ηθοποιός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και υπό τους ήχους του τραγουδιού "Πάντα γελαστοί" του αξεπέραστου Δημήτρη Μητροπάνου, χορός αντρικός σαν αυτόν που μας χάρισε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Δείτε το μοναδικό χορό του Μαρίνου Κόνσολου:

Το τελευταίο αδημοσίευτο ζεϊμπέκικο διάσημης δημοσιογράφου που προκαλεί ανατριχίλα

Ένας και μόνο χορός μπορεί να εκφράσει άπειρα συναισθήματα κι ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για ένα ζεϊμπέκικο που είναι ο χορός της ψυχής. Αυτό ακριβώς απέδειξε κι η αγαπημένη δημοσιογράφος σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της.

Ο λόγος για τη Ρίκα Βαγιάνη, τη δημοσιογράφο που γνωρίσαμε μέσα από τα δελτία ειδήσεων και έφυγε άξαφνα απ τη ζωή πριν σχεδόν δυο χρόνια. Όσο στην πίστα βρισκόταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ερμήνευε το "αυτός ο άνθρωπος αυτός" η γοητευτική δημοσιογράφος σηκώθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο αποδεικνύοντας σε όλους πως και οι γυναίκες μπορούν να χορέψουν τίμια και λεβέντικα και να δώσουν την ψυχή τους. Αυτό όμως, δεν είναι το μόνο βίντεο που "έγραψε ιστορία", δείτε εδώ το μοναδικό και σπάνιο ζεϊμπέκικο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιογράφος καταχειροκροτήθηκε και το βίντεο πλέον είναι μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της δημοσιογράφου που μένουν για να μας τη θυμίζουν.

Δείτε το απολαυστικό ζεϊμπέκικο της Ρίκας Βαγιάνη που ανατριχιάζει τους πάντες:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share