Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εγκεφαλικό: Χόρεψαν μαζί τσιφτετέλι πασίγνωστες τραγουδίστριες κάνοντας τους πάντες να αναστενάζουν

Απολαυστικές!

14 Μαΐου 2020 13:53
Εγκεφαλικό: Χόρεψαν μαζί τσιφτετέλι πασίγνωστες τραγουδίστριες κάνοντας τους πάντες να αναστενάζουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα έδωσαν όλα με αυτό το μοναδικό τσιφτετέλι που χάρισαν οι δυο πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής σκηνής!

Μια από της εκπομπές του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ήταν αφιερωμένη στον Στέλιο Ρόκκο όπου ανάμεσα στους φίλους που τίμησαν τον τραγουδιστή ήταν η Πάολα και η Μελίνα Ασλανίδου.

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν και στον επίσημο λογαριασμό της Πάολα στο Instagram ανέβηκε βίντεο από τη μαγνητοσκόπηση. Και σε αυτό βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου να χορεύουν τσιφτετέλι, που θυμίζει το αντίστοιχο με την Ελληνίδα ηθοποιό που σάρωσε στο Youtube!

Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν σε τσακίρ κέφι, ξεσηκώνοντας το πλατό με το λίκνισμα τους. Κι εννοείται πως τα σχόλια και τα likes από τους followers της Πάολα «έπεσαν» βροχή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το τσιφτετέλι ηθοποιού στο "Στην υγειά μας" που αναστάτωσε τον παρουσιαστή - Θα σας πέσει το σαγόνι

Το τσιφτετέλι της νεαρής ηθοποιού που ξεσήκωσε όλους στην εκπομπή, και έκανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να ανταποκριθεί σε κάλεσμα για χορό στο πλατό!

Ακόμα ένα καυτό τσιφτετέλι στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», μετά από αυτό της ξανθιά καλλονής που τρέλανε τους πάντες με το μπούστο της. Η νεαρή καλεσμένη Μαριλένα Ράδου κατάφερε να σηκώσει από την καρέκλα του τον παρουσιαστή και να χορέψει μαζί της ένα τσιφτετέλι.

Τα λικνίσματα της ηθοποιού και η υπέροχη φωνή της τραγουδίστριας, παρέσυραν τον παρουσιαστή. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το καυτό τσιφτετέλι δίμετρου μοντέλου που σήκωσε το πλατό "στον αέρα"

Το τσιφτετέλι είναι ένας χορός αισθησιακός και άκρως ερωτικός και όταν μια γυναίκα ξέρει να χορεύει τότε το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι γύρω της θα μείνουν να την κοιτούν με το στόμα ανοιχτό. Αυτό ακριβώς συνέβη κι όταν αυτό το μοντέλο σηκώθηκε να χορέψει.

Ο λόγος για τη Μάρα Δαρμουσλή. Μια πραγματική καλλονή με αξιόλογη πορεία στο χώρο του μόντελινγκ που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μοίρασε... εγκεφαλικά σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο πρώτος χορός στην ιστορία της συγκεκριμένης εκπομπής που κολάζει κόσμο, δείτε εδώ το τσιφτετέλι της Ελληνίδας δημοσιογράφου με τις 1.000.000 προβολές.

Η Μάρα Δαρμουσλή σηκώθηκε και χόρεψε με περισσή άνεση το "Μία είναι η ουσία" και τρέλανε τους πάντες με τα αισθησιακά της λικνλίσματα. Απ' 'ότι φάνηκε το μοντέλο έχει κρυφά ταλέντα και μας χαροποίησε ιδιαίτερα που μας τα... αποκάλυψε.

Δείτε εδώ τον απολαυστικό της χορό:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share