Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Αυτό το ζευγάρι βρήκε το σώμα ενός άντρα στην αυλή του - Αυτό που είχε προηγηθεί όμως θα σας κόψει την ανάσα

Σοκ!

14 Μαΐου 2020 11:51
Αυτό το ζευγάρι βρήκε το σώμα ενός άντρα στην αυλή του  - Αυτό που είχε προηγηθεί όμως θα σας κόψει την ανάσα
Από Άννα Πανταζή

Παρατήρησαν ένα σώμα άντρα να είναι ξαπλωμένο στο γρασίδι της αυλής τους, πριν πλησιάσουν δεν φανταζόντουσαν τι θα αντίκριζαν!

Ένας έφηβος χωρίς ρούχα στο πάνω μέρος, βρέθηκε ανάσκελα στο γρασίδι των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Ο νέος σχεδόν ψήθηκε στον ήλιο στους 64 ° F. Προφανώς το προηγούμενο βράδυ στο πάρτι του φίλου που πήγε ήπιε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια. Λέγεται μάλιστα ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα που είχαν γίνει σε αυτή την πόλη της Αγγλίας. Να επισημάνουμε βέβαια πως η κατάχρηση ποσότητας αλκοόλ μόνο αρνητικές συνέπειες θα μπορούσε να προκαλέσει, θυμηθείτε και αυτόν τον νέο ο οποίος σε κατάσταση μέθης σκότωσε πεζό με το αμάξι του!

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, η Claire, 46 ετών, και ο σύζυγός της, Kevin, 56 ετών, όταν τον είδαν σε αυτή την κατάσταση προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Μετά από λίγες ώρες οι φίλοι του αναγνώρισαν όλη την κατάσταση που είχε προηγηθεί και λύθηκε όλο το μυστήριο!

Ο 19χρονος που βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση ονομάζεται Aaron Hallcro και είναι αυτοαπασχολούμενος έμπορος.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

Θα θέλατε κι εσείς έναν γείτονα βγαλμένο από την κόλαση; Δείτε τι περνάει αυτός ο άντρας

Θα θέλατε κι εσείς έναν γείτονα βγαλμένο από την κόλαση; Δείτε τι περνάει αυτός ο άντρας και θα καταλάβετε...

Η κάμερα ασφαλείας αυτής της γυναίκας κατέγραψε μια απίστευτη στιγμή στην οποία φέρετε να πυροβόλησε το σπίτι του γείτονά της στο Del City της Οκλαχόμα για έναν τρομερό λόγο!

Το βίντεο από αυτό το περιστατικό από αυτή τη μέρα δείχνει ότι η εμπρηστική ύποπτη Annie πετάει μια αναμμένη πετσέτα πάνω από το φράχτη και πυροβολεί με δύο πυροβολισμούς στο σπίτι γιατί ο γείτονας της δεν τηρούσε τους κανόνες ησυχίας.

Φυσικά το βίντεο έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο και μας θύμισε την φωτιά που έβαλε καταλάθος αυτός ο σεφ στην κουζίνα του!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share