Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε σε ένα ταψί μόνο τα τσόφλια από τα αυγά και τα έψησε στον φούρνο - Δείτε τον λόγο και θα τρίβετε τα μάτια σας

Απίστευτο!

14 Μαΐου 2020 09:17
Έβαλε σε ένα ταψί μόνο τα τσόφλια από τα αυγά και τα έψησε στον φούρνο - Δείτε τον λόγο και θα τρίβετε τα μάτια σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πήρε τα τσόφλια των αυγών και τα έβαλε στον φούρνο, μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Είστε σίγουροι ότι παίρνετε όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα από τα βρώσιμα αυγά; Δεν είναι βέβαια λίγες οι φορές που σας έχουμε δώσει υγιεινές συνταγές με αυγά, αλλά σας έχουμε ακόμα μία!

Ξανασκεφτείτε το. Εάν πετάτε τα τσόφλια των αυγών μέσα στο κάδο απορριμμάτων, πετάτε ταυτόχρονα μερικά εκπληκτικά οφέλη για την υγεία.

Οι ερευνητές έχουν μελετήσει το κέλυφος του αυγού για περισσότερα από 10 χρόνια και ανακάλυψαν ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κρατήσετε τα τσόφλια τους.

Οφέλη για την υγεία

Τα τσόφλια των αυγών περιέχουν πολλά ανόργανα συστατικά που είναι σημαντικά για τα οστά,καθώς περιέχουν τεράστιες ποσότητες ασβεστίου και 27 άλλα μέταλλα.

Επιπλέον, επιταχύνουν την επούλωση σε ορθοπεδικές παθήσεις,καθώς οι βιταμίνες και τα ανόργανα στοιχεία τους μειώνουν την οστική απώλεια σε μετα-εμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

Το βίντεο που ακολουθεί σας δείχνει βήμα προς βήμα τις οδηγίες για την παρασκευή σκόνης ασβεστίου. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Όταν τελειώσετε, θα έχετε μια λεπτή, λευκή σκόνη που μπορείτε να προσθέσετε στο φαγητό σας ή να λάβετε ως συμπλήρωμα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το νέο συμπλήρωμα σας σε σφραγισμένο δοχείο, στο ψυγείο.

Σπάει αυγά μέσα σε ένα πλαστικό σακουλάκι - Μόλις δείτε γιατί θα... τρέξετε στην κουζίνα να κάνετε το ίδιο (Video)

Σπάει αυγά μέσα σε ένα πλαστικό σακουλάκι. Μόλις δείτε γιατί θα... τρέξετε στην κουζίνα να κάνετε το ίδιο, με το αποτέλεσμα να είναι φαναταστικό. Ενώ, αν σπάτε τα αυγά στη μέση για να χωρίσετε το ασπράδι από τον κρόκο, τότε κινδυνεύετε...

Mπορεί μια πεντανόστιμη ομελέτα να ξεκινά από μια πλαστική σακούλα; Αυτό και άλλα πολλά tips με αυγά στο παρακάτω βίντεο:

Βάζει 4 αυγά σε ένα μπολ και μετά ρίχνει αλάτι και ζάχαρη - Δεν μπορείτε να φανταστείτε το λόγο

Τώρα υπάρχει ένας νέος και νόστιμος τρόπος για να προετοιμάσετε τα αυγά σας που δεν τον έχετε ξανακούσει. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά εύκολος, αλλά σας βοηθά να αποθηκεύσετε τα αυγά σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ενώ, αν βάζετε τα αυγά σας στο ψυγείο μην το ξανακάνετε ποτέ!

Αρχικά, ανακατέψτε ένα φλιτζάνι αλάτι και ένα φλιτζάνι ζάχαρη σε ένα μπολ. Τοποθετήστε μόνο τους κρόκους 4 αυγών πάνω από το μείγμα και σκεπάστε τους κρόκους με το μείγμα. Καλύψτε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο για τέσσερις ημέρες.

Μετά από τέσσερις ημέρες, αφαιρέστε τους κρόκους από το ψυγείο και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Τοποθετήστε τους κρόκους σε μια χαρτοπετσέτα για να απορροφηθεί το νερό και ψήστε τους στους 70 βαθμούς για δύο ώρες. Οι κρόκοι αυγού θα μοιάζουν σαν αποξηραμένα βερίκοκα. Μπορείτε να τα αφήσετε στο ψυγείο για έως και δύο εβδομάδες. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ετοιμάσετε τα αυγά σας και πολύ υγιεινός… Δοκιμάστε τον!

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share