Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να παρακολουθήσει τον άνδρα της - Ακύρωσε τον γάμο της μετά από αυτό που είδε...

Δεν θα το πιστεύετε

13 Μαΐου 2020 12:06
Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να παρακολουθήσει τον άνδρα της - Ακύρωσε τον γάμο της μετά από αυτό που είδε...

Αυτή η γυναίκα τοποθέτησε κάμερα στο σπίτι της για να παρακολουθήσει τον άνδρα της. Αυτό που κατέγραψε ήταν εξοργιστικό και την έκανε να ακυρώσει μέχρι και τον γάμο μαζί του.

Η Νίνα Μάντιν, από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, ζούσε μια ευτυχισμένη ζωή. Στα 26 της, σχεδίαζε το γάμο της με τον άνδρα των ονείρων της. Τότε όλα διαλύθηκαν, όταν συνειδητοποίησε ποιος ήταν πραγματικά αυτός ο άνθρωπος.

Είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψιν στον σύντροφο μας τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους άλλους, ακόμα και τα ζώα. Όλοι ξέρουμε πως τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μας το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα με τις πράξεις αγάπης που μας δείχνουν, και όπως θα δείτε εδώ είναι πιστά μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η Νίνα έχει δύο τριχωτά-παιδιά που λατρεύει. Τα γαλλικά μπουλντόγκ της είναι η οικογένεια της! Όπως μια καλή μαμά σκύλου, η ευτυχία της Ninna είναι συνυφασμένη με την ευτυχία τους. Αυτό που κάποτε ήταν ένα ήσυχο νοικοκυριό, με τη Νίννα, τα δύο κουτάβια και τον αρραβωνιαστικό της, άρχισαν να αλλάζουν. Ξαφνικά, τα σκυλιά της φοβόντουσαν τον άντρα στη ζωή της Νίννα.

Τα πράγματα φαίνονταν υπέροχα μέχρι που παρατήρησε ότι τα σκυλιά της φοβόντουσαν την αγάπη της ζωής της. Ήταν μπερδεμένη γιατί ήξερε πόσο ωραία τους αντιμετώπιζε. Όμως, ήξερε ότι κάτι ήταν πραγματικά λάθος και η διαίσθησή της δεν έκανε λάθος.

Τι ανακάλυψε;

«Τον φοβόντουσαν πραγματικά. Μετά από αυτό, άρχισαν να εμφανίζονται πληγές στο σώμα τους και ο κτηνίατρος δεν μπορούσε να εξηγήσει από πού προέρχονταν».

Τότε ήταν που η Νίννα αποφάσισε να εγκαταστήσει μια κάμερα στο σπίτι της και να δει τι συμβαίνει ενώ απουσιάζει. Αυτό που είδε πάγωσε το αίμα της. Ο αρραβωνιαστικός της χτυπούσε και κλοτσούσε τα σκυλιά της και τα άρπαζε με βίαιο τρόπο. Αφού είδε το φρικτό υλικό, δεν εκπλήσσεται με το γεγονός γιατί οι φτωχές ψυχές τον φοβόντουσαν.

Η Νίννα απέρριψε αμέσως το γάμο. Δεν μπορούσε να κατανοήσει το υπόλοιπο της ζωής της με κάποιον που θα μπορούσε να βλάψει τα σκυλιά της. Παρόλο που ο αρραβωνιαστικός της ήταν γλυκός και την αγαπούσε, δεν θα σκεφτόταν ποτέ να περάσει τη ζωή της με κάποιον που ήταν ικανός για αυτό.

Η Νίννα συνειδητοποίησε ότι θα παντρευόταν με ένα τέρας. Και συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορούσε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με έναν τόσο σκληρό άνδρα.

Αυτό το γενναίο κορίτσι έκανε ότι έπρεπε. Απέρριψε το γάμο και ήταν αρκετά θαρραλέα για να δημοσιεύσει το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τους ανθρώπους να υπογράψουν μια αναφορά έτσι ώστε ο πρώην της να μπορεί να κατηγορηθεί για σκληρότητα σε ζώα και κακοποίηση ζώων.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τα αγαπημένα της σκυλιά έκανε όλη την αγάπη που ένιωθε για αυτόν να εξαφανιστεί αμέσως.

Ευτυχώς, τα σκυλιά δεν υπέστησαν μόνιμους τραυματισμούς και τώρα νιώθουν υπέροχα. Αλλά ποιος ξέρει τι θα τους συνέβαινε αν η Νίννα δεν εμπιστευόταν το ένστικτο της ότι κάτι άσχημο συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Η αναφορά της Νίννα έχει υπογραφεί περισσότερο από 30.000 άτομα μέχρι στιγμής. Η αστυνομία ερευνά τώρα το θέμα και ο δράστης θα αναγκαστεί σύντομα να καταθέσει.

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο άντρας θα τιμωρηθεί σύντομα για αυτό που έκανε σε αυτά τα αβοήθητα σκυλιά. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι σε κάθε αρραβωνιαστικό μπορούμε να εμπιστευτούμε τα κατοικίδια ζώα μας, αλλά δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share