Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Βρήκε στο σπίτι του μια τεράστια μαύρη αράχνη - Δείτε τι έγινε μόλις τη φωτογράφισε (Video)

Ανατριχιαστικό

12 Μαΐου 2020 20:00
Βρήκε στο σπίτι του μια τεράστια μαύρη αράχνη - Δείτε τι έγινε μόλις τη φωτογράφισε (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Βρήκε στο σπίτι του μια τεράστια μαύρη αράχνη και το πρώτο πράγμα που θέλησε να κάνει ήταν να τη φωτογραφίσει με το κινητό του. Μόλις… άστραψε το φλας, είδε κάτι που τον σόκαρε. Τρόμο προκαλεί η είδηση αυτού του τραγικού ατυχήματος που συνέβη σε έναν άντρα από την Αυστραλία όταν επισκέφθηκε μια δημόσια τουαλέτα και του επιτέθηκε μια δηλητηριώδης αράχνη.

Θα σοκάρει και εσάς… Δείτε το γιατί στο βίντεο:

Ανατριχιαστικό βίντεο: Απεγνωσμένη γυναίκα προσπαθεί να αφαιρέσει μια αράχνη η οποία είχε εισχωρήσει στο αυτί της

Σοκαριστικό φαίνεται να είναι το παρακάτω βίντεο αφού δείχνει πως μια γυναίκα σε απόγνωση προσπαθεί να αφαιρέσει μια αράχνη η οποία είχε εισχωρήσει στο αυτί της!

Οι ιστοί αράχνης σε ένα κεφάλι φαίνεται και είναι κάτι αρκετά ανατριχιαστικό. Αυτή η γυναίκα μόλις κατάλαβε ότι έχει κάτι μέσα στο αυτί της ζήτησε την βοήθεια ενός γιατρού στο Mianyang της Κίνας για να την βοηθήσει και να τις αφαιρέσει το επικίνδυνο ζώο. Ωστόσο το περιστατικό έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν,όπως και σε αυτήν την γυναίκα που στην αρχή νόμιζε πως έχει πονοκέφαλο αλλά τελικά είχε μια ταραντούλα στο αυτί.

Εκείνος βρήκε μια ζωντανή αράχνη 3 χιλιοστών η οποία σέρνεται στο αυτί της. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πως ακριβώς με την βοήθεια ενός υγρού φαρμάκου και αφαιρέθηκε με ασφάλεια χωρίς να βλάψει την ακοή της σοκαρισμένης ασθενούς.

Δείτε το περιστατικό που δημοσιεύθηκε από την New York Post:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share