Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Ισχυρός άνεμος αναποδογύρισε φορτηγό

Απίστευτο!

12 Μαΐου 2020 12:09
Σοκαριστικό βίντεο: Ισχυρός άνεμος  αναποδογύρισε φορτηγό

Ένα πραγματικά σοκαριστικό βίντεο καταγράφηκε από κάμερα δρόμου την ώρα που ένας ισχυρός άνεμος αναποδογύρισε φορτηγό! Ωστόσο να σημειωθεί ότι πριν μέρες παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην Εθνική Αθηνών - Κορίνθου

Πρόκειται για ένα φορτηγό "παραλαβής" το οποίο παρά το βάρος του δεν κατάφερε να μείνει στην πορεία του και γύρισε ολόκληρο από τον αέρα.

Παρακολουθήστε τη συναρπαστική στιγμή όταν το φορτηγό στο Γιντσουάν της Κίνας, ανατράπηκε από τον αέρα ο οποίος ήταν από τους πιο δυνατούς των τελευταίων ημερών.

Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα το όχημα να περιστρέφεται 360 μοίρες πριν πέσει τελικά ανάποδα στο πλάι του δρόμου. Ο οδηγός και ο επιβάτης, που φορούσαν ζώνες ασφαλείας, υπέστησαν ευτυχώς μόνο κάποιες μικρές γρατζουνιές στο σώμα τους.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

Αδιανόητη καραμπόλα στην Αθηνών-Λαμίας - Ένας τραυματίας στην Νέα Φιλαδέλφεια

Αδιανόητη καραμπόλα σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, με έναν άνδρα μάλιστα να έχει τραυματιστεί στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με την Τροχαία, έγινε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων και αυτή τη στιγμή έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένας ελαφρά τραυματίας, ενώ στην Κρήτη χαροπαλεύουν μάνα και κόρη στο σοκαριστικό τροχαίο.

Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρός ο Γιάννης Κατσούνας - Πατέρας τριών παιδιών ο 33χρονος που πέθανε στο φονικό τροχαίο

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο έξω από τις Αρχαιότητες της Γόρτυνας, με τον 33χρονο Γιάννη Κατσούνα πατέρας τριών παιδιών να χάνει τη ζωή του.

Το τραγικό τροχαίο συνέβη όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους - υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, αιτίες – δύο οχήματα. Στο ένα όχημα επέβαινε ο άτυχος 33χρονος, μαζί με τη σύζυγό του, καθώς και τα τρία τους παιδιά. Ενώ, στο έτερο όχημα, βρισκόταν μόνο ο οδηγός.

Η σφοδρότατη σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια των δύο οχημάτων. Στο σημείο έσπευσαν ένα όχημα της ΕΜΑΚ, άνδρες της οποία απεγκλώβισαν τους τραυματίες και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Τα ασθενοφόρα παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τον έναν από τους, συνολικά, 6 τραυματίες – τον άτυχο 33χρονο – να είναι ήδη νεκρός.

Δεν τα κατάφερε ο Γιάννης ! Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του ο οδηγός του ενός από τα δύο μοιραία Ι.Χ που συγκρούστηκαν στη Γόρτυνα. Ο θεός να βοηθήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του! Καλό "ταξίδι" στον Γιάννη Κατσούνσ και καλή δύναμη στην οικογένεια του!

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Saturday, May 9, 2020
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share