Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα λιώσετε: Κάμερα καταγράφει 2χρονο κοριτσάκι να μαθαίνει στο κουτάβι της πως να κατεβαίνει την τσουλήθρα - Η αντίδρασή του; Μοναδική

Απίστευτο!

11 Μαΐου 2020 12:57
Θα λιώσετε: Κάμερα καταγράφει 2χρονο κοριτσάκι να μαθαίνει στο κουτάβι της πως να κατεβαίνει την τσουλήθρα -  Η αντίδρασή του; Μοναδική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η αξιολάτρευτη στιγμή που ένα κορίτσι ηλικίας δύο ετών μάθαινε στο τρομαγμένο κουτάβι της πώς να χρησιμοποιεί την τσουλήθρα σε μια παιδική χαρά. Σίγουρα η σκηνή θα σας θυμίσει και αυτό το κουτάβι που κοιμόταν μαζί με το νεογέννητο μωρό!

Η Evelyn, από το Kennewick της Ουάσινγκτον, καταγράφηκε στην κάμερα να δείχνει στο κουτάβι της, τη Franny, πώς να χρησιμοποιεί την πράσινη τσουλήθρα. Η μικρή χτυπά το χέρι της στην πλαστική τσουλήθρα για να δείξει στο μικρό μπόξερ πώς να κατέβει. Η Franny τελικά αποφάσισε να κατέβει και οι χρήστες των κοινωνικών μέσων “έλιωσαν” με το γλυκό βίντεό τους!

Η μητέρα της Evelyn, η Morgan Young, ανέβασε το βίντεο στο Facebook χθες και δήλωσε: “Η 2 ετών κόρη μου Evelyn και το εννιά εβδομάδων μπόξερ μας, η Franny, έπαιζαν μαζί στο πάρκο.” “Παρακολουθήστε, αυτές οι δυο είναι αχώριστες!”

Η μικρή Evelyn κρατάει ένα παιχνίδι και γλιστράει στην τσουλήθρα. Η Franny πήγε στην κορυφή της τσουλήθρας, όμως μετά φοβόταν να κατέβει…Η Evelyn ενθαρρύνει το κουτάβι να κατέβει λέγοντάς του «Άντε Franny»! Το κουτάβι στη συνέχεια κάνει το βήμα και γλιστράει στην τσουλήθρα!

Δείτε την αξιολάτρευτη στιγμή παρακάτω:

Το κοριτσάκι αυτό έκανε κάτι απαράδεκτο στη γάτα - Μόλις το δείτε θα σοκαριστείτε

Ένα κοριτσάκι έπαιζε σε ένα πάρκο και συνάντησε μια γάτα, απέναντι στην οποία αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν έπρεπε και, αν το δείτε, θα σοκαριστείτε.

Με το πόδι της συνθλίβει επανειλημμένα την ουρά του γατιού, ξυπνώντας το ζώο από τον υπνάκο του. Όμως η γάτα δεν ήταν ήρεμη και αποφάσισε να εκδικηθεί την κορίτσι: πήδηξε και άρχισε να την κυνηγά.

Η κατάσταση ήταν περίπλοκη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το κοριτσάκι άρχισε να τρέχει ουρλιάζοντας καθώς η γάτα την κυνηγούσε. Κοίταξε τρομοκρατημένη, ενώ απίστευτο είναι αυτό που έπαθε μια γυναίκα, βάζοντας κρυφή κάμερα για να παρακολουθεί το σκύλο και τη γάτα της.

Τότε συναίβει: αν και η γάτα έχει ήδη χάσει το ενδιαφέρον της να κυνηγήσει το κορίτσι, συνεχίζει να τρέχει και σκοντάφτει πάνω σε έναν πάγκο από τσιμέντο, πέφτοντας πρώτα με το κεφάλι και πέφτοντας στο έδαφος. Το βίντεο, που γυρίστηκε από έναν άνδρα, τελειώνει εκεί, χωρίς να αποκαλύπτεται εάν το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά.

Αν και το κορίτσι δεν άξιζε το βάρος του στιγμιαίου κάρμα, οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου επέκριναν έντονα τη συμπεριφορά της που επιτέθηκε στη γάτα. «Το μικρό παιδί το άξιζε», έγραψε ένας. Αυτό είναι που λαμβάνει. Είναι μια χαρά. Πιθανότατα δεν θα το ξανακάνει. Η ζωή αφορά την εκμάθηση μαθημάτων», είπε ένας άλλος.

Αλλά άλλοι αποφάσισαν να συμπαθήσουν με το κορίτσι: «Είναι απλά ένα μικρό κορίτσι, μαθαίνει ακόμα. Θα μπορούσε πραγματικά να είχε πληγωθεί», ήταν ένα από τα σχόλια.

Η ταυτότητα του κοριτσιού και η τρέχουσα κατάσταση υγείας είναι ακόμη άγνωστα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share