Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

H γυμναστική που κάνει αυτός ο personal trainer σίγουρα δεν μπορείτε να την κάνετε

Δείτε τον!

11 Μαΐου 2020 10:48
H γυμναστική που κάνει αυτός ο personal trainer σίγουρα δεν μπορείτε να την κάνετε

Σίγουρα αυτή τη γυμναστική δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ, αφού ο personal tainer γυμνάζεται ταυτόχρονα με χέρια και με πόδια!

Ανεξάρτητα από το αν ο κορωνοϊός σταμάτησε ακόμα και τον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης του 2020, ο συγκεκριμένος δρομέας σέρνεται κυριολεκτικά στη γραμμή του τερματισμού. Ωστόσο την ίδια στιγμή στη Νέα Υόρκη, λόγω της πανδημίας πέθαναν τρία παιδιά

Ο Devon, εκπαιδευτής φυσικής αγωγής της Νέας Υόρκης, σχεδίασε να τρέξει 26,2 μίλια από την 1η Νοεμβρίου με όλα του τα μέσα, δηλαδή τα χέρια και τα γόνατά του. Η ασυνήθιστη πρόκληση είναι για καλό σκοπό αφού συγκέντρωσε χρήματα για το FitOps, έναν οργανισμό που βοηθά τους βετεράνους να αντιμετωπίσουν την ψυχική υγεία.

«Θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα που νομίζετε ότι είναι αδύνατα», είπε ο 27χρονος. Εάν ο Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης ακυρωθεί ή μετακινηθεί, ο Levesque σκοπεύει να επιτύχει τον στόχο του ανεξάρτητα από τις καταστάσεις που έφερε η πανδημία!

Δείτε το βίντεο από την Νew York Post:

Αυτός ο άνδρας κάνει ασκήσεις γυμναστικής μπροστά στον παπαγάλο του - Η αντίδραση του πτηνού θα σας κάνει να "κλάψετε"!

Πολλοί είναι αυτοί που εν μέσω καραντίνας αποφάσισαν να αλλάξουν συνήθειες. Έτσι και αυτός ο άνδρας αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και να αλλάξει το σώμα του. Κάτι τέτοιο όμως χρειάζεται και υποστήριξη από τους δικούς σου, μάλλον όμως κάποιος είχε αντίθετη γνώμη.

Ασκήσεις γυμναστικής κάνει λοιπόν στο σαλόνι του δίπλα από το κλουβί του παπαγάλου του. Κι όσο εκείνος παιδεύεται και προσπαθεί να κάνει σωστά το πρόγραμμά του ο παπαγάλος του ξεκαρδίζεται στα γέλια. Μάλλον κάτι του φαίνεται ιδιαίτερα περίεργα και αστείο ή πολύ απλά ούτε εκείνος δεν πιστεύει στην προσπάθεια του ιδιοκτήτη του.

Δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας παπαγάλος "ρίχνει" το διαδίκτυο, δείτε εδώ τον παπαγάλο που η ιδιοκτήτρια του τον βάζει να τραγουδά όπερα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share