Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το βαρύ ζεϊμπέκικο ξανθιάς καλλονής που έκανε το στούντιο να "τρίζει"

Υπέροχη!

9 Μαΐου 2020 13:14
Το βαρύ ζεϊμπέκικο ξανθιάς καλλονής που έκανε το στούντιο να

Το ζεϊμπέκικο τελικά δεν είναι καθαρά αντρική υπόθεση και αυτό αποδεικνύει η διάσημη χορεύτρια που χορεύει και κάνει τα πατώματα να... τρίζουν.

Ο λόγος για την χορεύτρια και ιδιοκτήτρια σχολής χορού, που γνωρίσαμε μέσα από το "Dancing with the Stars", Άννα Πολύζου. Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο γυναικείο ζεϊμπέκικο που μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο πασίγνωστης τραγουδίστριας πάνω στην πίστα.

Όσο ο Αντύπας ερμήνευε το "μια καρδιά" η Άννα Πολύζου εντυπωσίαζε τους πάντες. Την έχουμε συνηθίσει σε άλλου είδους χορούς γι' αυτό και ήταν η έκπληξη της βραδιάς καθώς φορώντας ψηλοτάκουνα και μια εντυπωσιακή κοντή φούστα χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που κανείς δεν περίμενε και άφησε τους πάντες άφωνους.

Δείτε το εντυπωσιακό της ζεϊμπέκικο στο βίντεο που ακολουθεί:

Το τελευταίο αδημοσίευτο ζεϊμπέκικο διάσημης δημοσιογράφου που προκαλεί ανατριχίλα

Ένας και μόνο χορός μπορεί να εκφράσει άπειρα συναισθήματα κι ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για ένα ζεϊμπέκικο που είναι ο χορός της ψυχής. Αυτό ακριβώς απέδειξε κι η αγαπημένη δημοσιογράφος σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της.

Ο λόγος για τη Ρίκα Βαγιάνη, τη δημοσιογράφο που γνωρίσαμε μέσα από τα δελτία ειδήσεων και έφυγε άξαφνα απ τη ζωή πριν σχεδόν δυο χρόνια. Όσο στην πίστα βρισκόταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ερμήνευε το "αυτός ο άνθρωπος αυτός" η γοητευτική δημοσιογράφος σηκώθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο αποδεικνύοντας σε όλους πως και οι γυναίκες μπορούν να χορέψουν τίμια και λεβέντικα και να δώσουν την ψυχή τους. Αυτό όμως, δεν είναι το μόνο βίντεο που "έγραψε ιστορία", δείτε εδώ το μοναδικό και σπάνιο ζεϊμπέκικο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιογράφος καταχειροκροτήθηκε και το βίντεο πλέον είναι μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της δημοσιογράφου που μένουν για να μας τη θυμίζουν.

Δείτε το απολαυστικό ζεϊμπέκικο της Ρίκας Βαγιάνη που ανατριχιάζει τους πάντες:

Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του Ολυμπιονίκη που σήκωσε το πλατό "στον αέρα"

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και λεβέντικος και όταν ένας άντρας ξέρει να χορεύει είναι σίγουρο πως θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτό ακριβώς συνέβη κι όταν ο γοητευτικός Ολυμπιονίκης σηκώθηκε να χορέψει.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μουρούτσο που όσες φορές κι αν τον δούμε να χορεύει δεν θα τον χορτάσουμε ποτέ. Όταν ο Ολυμπιονίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά", χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση και σήκωσε το πλατό "στον αέρα". Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που τον "καμαρώνουμε", δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που χόρεψε ζεϊμπέκικο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share