Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τάσος Δούσης: "Επιστροφή στην κανονικότητα με λεφτόδεντρα και μαύρη εργασία"

Παγκόσμια αποκλειστικότητα - Κάναμε στην Ελλάδα ακόμα μια καινοτομία

8 Μαΐου 2020 14:22
Τάσος Δούσης:
Από Τάσος Δούσης

Για τις εξελίξεις στην σημερινή Ελλάδα μετά την μάχη με τον κορωνοϊό και τις επιπτώσεις που θα έχει στην ελληνική οικονομία πήρε θέση ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, αναφέρθηκε στην φοβερή καινοτομία που κάναμε στην Ελλάδα για άλλη μια φορά!

Οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, αντί να τα βάλουν με τους κλέφτες επιχειρηματίες, τα βάζουν με το κράτος και τελικά κερδίζουν. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος χρειαζόταν ένα σωρό τεκμήρια.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Από θαύμα υγείας σε δράμα οικονομίας"

Για την επόμενη μέρα της καραντίνας στην Ελλάδα πήρε θέση ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, αναφερόμενος στον κύριο, Νίκο Χαρδαλιά στάθηκε στην επίθεση που κάνει στους νέους που πάνε να πιουν μια μπύρα σε πλατείες! Άλλωστε αυτές τις μέρες έχουμε δει αρκετά παρόμοια περιστατικά σε Αγία Παρασκευή, Λάρισα, Βόλο, Κηφισιά και λοιπά.

Ο Τάσος Δούσης ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει οι υπεύθυνοι να αφήσουν λίγο τον κόσμο να χαλαρώσει, ο οποίος μετά το θαύμα της υγείας πάει να περάσει στο δράμα της οικονομίας με χιλιάδες επιπλέον ανέργους στην χώρα.

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

Τάσος Δούσης: "Κύριε πρωθυπουργέ το δύσκολο στο πόκερ είναι να παίξεις το κακό χαρτί καλά"

Ένα μεγάλο στοίχημα έχει μπροστά του ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν μπορούσε να μην πάρει θέση ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και εκδότης, επέστρεψε μετά από αρκετές ημέρες λόγω κορωνοϊού και τοποθετήθηκε για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ζήτημα του κορωνοϊού! Αφού μοίρασε τα εύσημα στους πολιτικούς της χώρας για την όλη στάση τους αυτές τις μέρες, προειδοποιήσε πως τα δύσκολα είναι μπροστά μας και... προκάλεσε τον Πρωθυπουργό να παίξει καλά το κακό χαρτί της παρτίδας πόκερ που δεν είναι άλλο από αυτό της οικονομίας!

Θα καταφέρει να ανταπεξέλθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του στα δύσκολα που έρχονται μπροστά μας; Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share