Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η αρκούδα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη - Μόλις δείτε τι έκανε θα "λιώσετε"

Ξεκαρδιστικό!

7 Μαΐου 2020 18:42
Αυτή η αρκούδα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη - Μόλις δείτε τι έκανε θα

Η Θιβετιανή αυτή αρκούδα από ένα κινεζικό ζωολογικό κήπο μάγεψε τους χρήστες του διαδικτύου με τον ρυθμό και τον ξέφρενο χορό της. Το βίντεο μέσα σε μία ημέρα απέσπασε περισσότερα από ένα εκατομμύριο like και όχι άδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου έβαλαν στο βίντεο μουσική και το ανέβασαν στο YouTube. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο βίντεο με μια αρκούδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα λιοντάρι επιχείρησε να φάει το μωρό μιας αρκούδας.

Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου υποθέτουν ότι στο ζωηρό κέφι της αρκούδας συνέβαλε και το γεγονός ότι είχε λιακάδα αλλά και ότι μαζί της φιλοξενούνται και αρσενικοί αρκούδοι.

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

Βλέπετε μια τρομακτική αρκούδα μέσα στο σκοτάδι - Αν παρατηρήσετε καλύτερα τη φωτογραφία θα δείτε κάτι απίστευτο

Ίσως σε αυτή τη φωτογραφία βλέπετε μια αρκετά επικίνδυνη αρκούδα, αλλά αν παρατηρήσετε καλύτερα τη φωτογραφία θα δείτε κάτι απίστευτο!

Όλοι γνωρίζουμε πως οι αρκούδες μπορούν να γίνουν επικίνδυνες, θυμηθείτε και το περιστατικό με αυτόν τον 22χρονο άντρα!

Ένα οινοποιείο στο Navarro στο Philo της Καλιφόρνια, μπορεί να είναι ο πιο φιλικός προς τα ζώα και τον λόγω θα τον καταλάβετε παρακάτω!

Το συγκεκριμένο μέρος είναι ειδικά σχεδιασμένο αφού προδιαθέτει "σκάλες αρκούδων" που σημαίνει ότι βοηθούν τα μεγάλα ζώα όπως είναι και εκείνες να φτάσουν στα σταφύλια πιο εύκολα και να τραφούν.

Βέβαια αυτό εξυπηρετεί και τα υπόλοιπα είδη ζώων ψάχνουν συχνά για κάποιο καρπό.

Παρακολουθήστε πως μια αρκούδα παγιδεύεται και καταγράφεται σε βίντεο παρακολούθησης και πως ψάχνει τα αγαπημένα της και πολυπόθητα σταφύλια pinot noir από τα αμπέλια του οινοποιείου!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

Αυτός ο άνδρας πλησιάζει μια αρκούδα για να βγάλει μια selfie - H συνέχεια θα κάνει το αίμα σας να "παγώσει"!

Σοκαριστικές είναι οι σκηνές στο βίντεο που τράβηξε ένας άντρας όπου ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα σκηνικό πραγματικού τρόμου. Ένας άντρας πλησίασε μια αρκούδα με σκοπό να βγάλει μαζί της μια εντυπωσιακή selfie αγνοώντας τις δραματικές συνέπειες.

Ο Πράμχου Μπατάρα, οδηγός ταξί από την Ινδία, βρήκε τραγικό θάνατο σύμφωνα με τη Sun και ινδικά μέσα, όταν βγήκε από το ταξί του και προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία με την αρκούδα. Αν και δεν προκάλεσε την αρκούδα,δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα δόντια της.

Με βάση τις πληροφορίες που μεταδίδει η Odisha Sun Times, το άγριο ζώο ήταν ήδη τραυματισμένο όταν το πλησίασε ο Μπατάρα. Την ώρα που επιχειρούσε να βγάλει την φωτογραφία, γλίστρησε και η αρκούδα του επιτέθηκε άγρια.

Το περιστατικό συνέβη στην Οντίσα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, γύρω του υπήρχε αρκετός κόσμος, κανείς ωστόσο δεν επιχείρησε να σώσει τον άνδρα.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια selfie εξελίσσεται σε τραγωδία, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα πήδηξε σε ένα κλουβί με ένα τζάγκουαρ.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share