Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θα θέλατε κι εσείς έναν γείτονα βγαλμένο από την κόλαση; Δείτε τι περνάει αυτός ο άντρας

Αδιανόητο!

7 Μαΐου 2020 12:35
Θα θέλατε κι εσείς έναν γείτονα βγαλμένο από την κόλαση; Δείτε τι περνάει αυτός ο άντρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα θέλατε κι εσείς έναν γείτονα βγαλμένο από την κόλαση; Δείτε τι περνάει αυτός ο άντρας και θα καταλάβετε...

Η κάμερα ασφαλείας αυτής της γυναίκας κατέγραψε μια απίστευτη στιγμή στην οποία φέρετε να πυροβόλησε το σπίτι του γείτονά της στο Del City της Οκλαχόμα για έναν τρομερό λόγο!

Το βίντεο από αυτό το περιστατικό από αυτή τη μέρα δείχνει ότι η εμπρηστική ύποπτη Annie πετάει μια αναμμένη πετσέτα πάνω από το φράχτη και πυροβολεί με δύο πυροβολισμούς στο σπίτι γιατί ο γείτονας της δεν τηρούσε τους κανόνες ησυχίας.

Φυσικά το βίντεο έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο και μας θύμισε την φωτιά που έβαλε καταλάθος αυτός ο σεφ στην κουζίνα του!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

Μεθυσμένος άντρας μπαίνει στο κλουβί ενός λιονταριού - Αυτό που ακολούθησε θα σας "κόψει την ανάσα"

Όταν βρίσκεσαι υπό την επήρεια του αλκοόλ πολλά είναι αυτά που σου φαίνονται πολύ λογικά ενώ σε άλλη περίπτωση δεν θα σου περνούσε καν από το μυαλό να κάνεις. Πόσο μάλλον όταν σε μα τέτοια παράλογη πράξη περιλαμβάνεται και ένα... λιοντάρι.

Ως γνωστόν τα λιοντάρια δεν φημίζονται για την κοινωνικότητα και τις φιλικές τους διαθέσεις ειδικά όταν εισβάλει κάποιος στο χώρο του, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας επιχείρησε να χαϊδέψει ένα λιοντάρι.

Ένας 35χρονος άνδρας, που από ό,τι όλα δείχνουν ήπιε αρκετά ποτήρια με ποτό, σκαρφάλωσε τον φράχτη ενός ζωολογικού κήπου και κατάφερε να μπει στο κλουβί ενός λιονταριού, στην προσπάθειά του να γνωριστεί με τον βασιλιά της ζούγκλας. Δεν δίστασε μάλιστα να του δώσει μέχρι και το χέρι του κάνοντας την κατάλληλη χειρονομία που αρμόζει σε κάθε σωστή γνωριμία.

Ο άνθρωπος, φαίνεται σχετικά ήρεμος στο βίντεο και κατάφερε να φύγει χωρίς τραυματισμούς χάρη στη βοήθεια του προσωπικού του ζωολογικού κήπου του Χάιντεραμπαντ στην Ινδία.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου δήλωσαν: «Μετά από προκαταρκτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Μουκέχ ήταν σε κατάσταση μέθης και είχε πηδήξει μέσα στο κλουβί για να πλησιάσει το λιοντάρι. Παροδόθηκε στην αστυνομία.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share