Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτός ο παππούς συνόδευσε την εγγονή του νύφη στην εκκλησία - Αυτό που συνέβη δυο μέρες μετά θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Συγκινητικό!

6 Μαΐου 2020 12:51
Αυτός ο παππούς συνόδευσε την εγγονή του νύφη στην εκκλησία - Αυτό που συνέβη δυο μέρες μετά θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Η επιθυμία αυτής της νεαρής κοπέλας ήταν να τη συνοδεύσει ως νύφη στην εκκλησία ο παππούς της και φυσικά εκείνος δεν μπορούσε να αρνηθεί. Η ιστορία τους κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί τους πάντες, δεν είναι όμως η μόνη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν παππού που ραγίζει καρδιές, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας ετοιμοθάνατος παππούς κοίταξε έξω από το παράθυρό του.

Ο παππούς που πολλοί πίστευαν πως δεν θα κατάφερνε να συνοδεύσει την εγγονή του στο γάμο της τους διέψευσε όλους και κρατήθηκε λίγο ακόμη στη ζωή για αυτή την σημαντική στιγμή. Δυστυχώς, όμως αφού εκπλήρωσε την επιθυμία της εγγονής του, δυο μέρες μετά πέθανε.

Το βίντεο που δείχνει τη συγκινητική στιγμή που ο 94χρονος παππούς συνοδεύει την εγγονή του ραγίζει καρδιές.

Ο 2χρονος εγγονός αυτού του παππού πέθανε - Έπαθε σοκ με αυτό που είδε λίγες μέρες μετά στο καλάθι του σούπερ μάρκετ

Ο παππούς στην παρακάτω ιστορία είχε χάσει τον 2χρονο εγγονό του λίγες μέρες πριν, όταν συνάντησε αυτό τον μικρό σε ένα σούπερ μάρκετ. Όταν είδε το καλάθι του, ξέσπασε σε κλάματα.

Τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν εξαιρετικό δεσμό με τους ηλικιωμένους, όπως και αυτό εδώ το κοριτσάκι, και οι ιστορίες τους μας συγκινούν. Η Αλλίσα Χέκερ από την Oklahoma ψώνιζε με τον γιο της, Όουεν, όταν συνάντησαν έναν ηλικιωμένο άντρα. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Όταν ο Όουεν χαιρέτησε τον άντρα που πέρασε από δίπλα τους, ο άντρας σταμάτησε και τους πλησίασε. Αυτό που συνέβη στην συνέχεια ήταν τόσο συγκινητικό, που η Αλλίσα έβαλε τα κλάματα. Κοινοποίησε την εμπειρία της στο Facebook:

«Αυτή η μαμά έβαλε τα κλάματα. Ψωνίζαμε και περιμέναμε την γιαγιά. Βρήκαμε κάτι δεινόσαυρους. Ο Όουεν τους πήρε και τους τρεις και προσπαθούσαμε να διαλέξουμε ποιον ήθελε, όταν φώναξε “Γεια!”, σε έναν ηλικιωμένο άντρα που πέρασε από δίπλα μας.

Εκείνος γύρισε και είπε, “Γεια σου, γλυκό αγόρι”. Άρχισε να παίζει με τους δεινόσαυρους μαζί με τον Όουεν, αλλά στον τρελό κόσμο που ζούμε, δίσταζα, αφού ήταν πολύ κοντά του. Ο άντρας έβγαλε το πορτοφόλι του και έβαλε 20 δολάρια, τα έβαλε στην τσέπη του Όουεν και είπε, “Μόλις έχασα τον 2χρονο εγγονό μου την περασμένη εβδομάδα.

Πάρε αυτά τα χρήματα και αγόρασε στο παιδί και τους 3 δεινόσαυρους”. Χάιδεψε την πλάτη του Όουεν, σκούπισε τα δάκρυα του και έφυγε. Όταν o Όουεν του φώναξε “Ευχαριστώ”, εκείνος γύρισε! Υπάρχει ακόμα καλό στον κόσμο.»

Ήταν μια μικρή κίνηση καλοσύνης, αλλά κάτι που σπάνια βλέπουμε στις μέρες μας. Τι συγκινητική ιστορία!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share