Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άντρας σε ζωολογικό κήπο δέχεται επίθεση από λεοπάρδαλη και ξαφνικά μια τίγρης... Ανατριχιαστικές εικόνες! (Video)

Σοκ

6 Μαΐου 2020 10:15
Άντρας σε ζωολογικό κήπο δέχεται επίθεση από λεοπάρδαλη και ξαφνικά μια τίγρης... Ανατριχιαστικές εικόνες! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε ένα ζωολογικό κήπο στο Μεξικό όταν ένας άνδρας δέχτηκε επίθεση από μια λεοπάρδαλη. Σε καμία περίπτωση αυτός ο άνδρας δεν περίμενε πως θα του έσωζε τη ζωή μία... τίγρης. Επίσης, σε ένα άλλο περιστατικό μια λεοπάρδαλη ετοιμάζεται να ορμήξει σε κουνέλι με την εξέλιξη να σοκάρει.

Ο υπάλληλος του ζωολογικού κήπου είναι εξοικειωμένος με τα άγρια ζώα και μοιάζει να έχει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι περιτριγυρισμένος από λιοντάρια τα οποία χαϊδεύει σαν να είναι τα κατοικίδια του.

Εκείνη τη στιγμή όμως, δέχεται μια επίθεση από μια λεοπάρδαλη την οποία για καλή του τύχη σταμάτησε μια τίγρης. Αυτός ο άντρας χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη σε αυτή την τίγρη και ολόκληρη τη ζωή του.

Δείτε εδώ το ανατριχιαστικό βίντεο:

Λιοντάρι παίρνει στο κυνήγι λεοπάρδαλη: Σκαρφάλωσε σε δέντρο από την τρομάρα (video)

Τη συγκλονιστική στιγμή που ένα λιοντάρι πλησιάζει σιγά-σιγά μια λεοπάρδαλη που μόλις την αντιλαμβάνεται παγώνει για μερικά δευτερόλεπτα συνειδητοποιώντας την κατάσταση, κατέγραψε ένας οδηγός σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Άγριας Ζωής Kruger, στη Νότια Αφρική. Επίσης, δείτε μία συγκλονιστική στιγμή που λιοντάρια περικυκλώνουν μια καμηλοπάρδαλη και αρχίζουν να την ενοχλούν, με την συνέχεια να ανατριχιάζει

Μόλις βλέπει το λιοντάρι, η λεοπάρδαλη παραμένει παγωμένη για λίγες στιγμές, μέχρι που αποφασίζει να το βάλει στα πόδια. Όμως, το λιοντάρι δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και αποφασίζει να πάρει τη λεοπάρδαλη στο κυνήγι.

Όμως, η λεοπάρδαλη είναι ζώο πολύ πιο γρήγορο από τα λιοντάρια και έτσι κατόρθωσε να ξεφύγει από το λιοντάρι που την καταδίωκε και να βρει καταφύγιο πάνω σε δέντρο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share