Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο πυροσβέστης εντόπισε μια σαύρα που φαινόταν νεκρή - Αυτό που συνέβη λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Απίστευτο!

6 Μαΐου 2020 07:30
Αυτός ο πυροσβέστης εντόπισε μια σαύρα που φαινόταν νεκρή - Αυτό που συνέβη λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες έχουν κληθεί αμέτρητες φορές για να σώσουν τη ζωή κάποιου ζώου που βρίσκεται σε κίνδυνο αλλά κάτι τέτοιο δεν είχαν ξαναδεί σίγουρα.

Σε αυτή την ιστορία πρωταγωνιστής είναι μια σαύρα που παραλίγο να χάσει τη ζωή της και την έσωσε ένας πυροσβέστης. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ερπετό μας εντυπωσιάζει, δείτε εδώ την ξεκαρδιστική στιγμή που μια σαύρα πλένει τα χέρια της.

Η συγκεκριμένη σαύρα είχε μια άτυχη στιγμή πέφτοντας σε μια πισίνα. Όταν ανασύρθηκε όλοι πίστευαν πως είναι νεκρή μέχρι που την πλησίασε ένας πυροσβέστης και πραγματικά της έσωσε τη ζωή.

Δείτε τη στιγμή της "διάσωσης":

Να παίξει θέλει: Τεράστια σαύρα την "πέφτει" σε μοντέλο με καυτό μπικίνι! (video)

Τα ερπετά μπορεί να είναι ψυχρόαιμα ζώα αλλά ακόμα κι αυτά έχουν ανάγκη από τρυφερότητα …και πολλές αγκαλιές επίσης όπως φαίνεται και από τη σαύρα του βίντεο.

Ο χρήστης του Instagram Νταν Μπιλτζεριάν ανέβασε βίντεο με μία περίεργη συνάντηση στο Μπελ Αιρ του Λος Άντζελες μεταξύ ενός κοριτσιού που φορούσε μπικίνι και μίας τεράστια σαύρας.

Το ατρόμητο κορίτσι κρατούσε στα χέρια της τη μεγάλη σαύρα, ενώ εκείνη προσπάθησε να την αγκαλιάσει. Ωστόσο η γυναίκα φαίνεται ότι δεν άντεξε τόση συγκίνηση και πιθανότατα και το βάρος του ερπετού αφήνοντάς το κάτω στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Έβαλε στοίχημα να φάει ωμή σαύρα και πέθανε!

Αυστραλός πέθανε μετά την κατανάλωση… ωμής σαύρας απλά και μόνο για να μην χάσει ένα στοίχημα.

Ο 34χρονος David Dowell έφαγε ένα γκέκο μετά την ήττα του σε αγώνα μπάσκετ τα Χριστούγεννα του 2018. Μέχρι και σήμερα, οι δικοί του άνθρωποι ψάχνουν να βρουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Λίγες μέρες μετά την κατανάλωση του ερπετού, άρχισε να νιώθει μεγάλη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να νοσηλευτεί. Την επόμενη μέρα, τον ενημέρωσαν πως επρόκειτο για σαλμονέλα και ότι σε λίγες ημέρες θα νιώσει καλύτερα.

Δυστυχώς όμως, ο David άρχισε να κάνει πράσινους εμετούς, ενώ η κοιλιά του είχε πρηστεί υπερβολικά. Τα ούρα του ήταν μαύρα και οι πνεύμονές του είχαν αρχίσει να γεμίζουν με υγρό.

«Οι όρχεις του είχαν γίνει σαν γκρέιπφρουτ και από μέσα τους έβγαινε ένα περίεργο υγρό. Οι γιατροί είπαν πως ήταν κάτι φυσιολογικό» δήλωσε η μητέρα του 34χρονου στο Australian News.

Δύο εβδομάδες μετά ο David πέθανε κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, στην οποία κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί.

Η οικογένειά του δήλωσε πως «είχε αρχίσει να σαπίζει από μέσα προς τα έξω».

Η σύντροφος του David και μητέρα των τριών παιδιών του, τόνισε σε δήλωσή της πως είναι «ακόμη σε σοκ» και δεν θα ήθελε να κοροϊδέψει κανείς τα παιδιά τους για ό,τι έγινε.

Έως και σήμερα οι συγγενείς του υποστηρίζουν ότι οι γιατροί δεν ενδιαφέρθηκαν αρκετά.

Το νοσοκομείο από την πλευρά του, έχει δηλώσει πως δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι όσον αφορά τον θάνατο του 34χρονου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share