Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Επτά λιοντάρια κυνήγησαν ένα αγριογούρουνο - Δεν φαντάζεστε τι έγινε στο τέλος

Ήταν αίσιο;

3 Μαΐου 2020 12:26
Επτά λιοντάρια κυνήγησαν ένα αγριογούρουνο - Δεν φαντάζεστε τι έγινε στο τέλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει ένα βίντεο, που δείχνει επτά λιοντάρια να κυνηγούν ένα αγριογούρουνο για περίπου τέσσερα χιλιόμετρα. Θα το πιάσουν; Τι θα γίνει στο τέλος;

Μετά το viral βίντεο με την φιλία ενός λιονταριού και μιας τίγρης που "τρέλανε" τους πάντες, θα σας παρουσιάσουμε ένα ακόμα βίντεο που δεν είναι και τόσο ευχάριστο, καθώς μέχρι να δείτε το τέλος θα σας... κοπεί η ανάσα.

Συγκεκριμένα, ένας τουρίστας καταγράφει μία σκηνή που σοκάρει, καθώς περιηγείται στο πάρκο Κρούγκερ. Είδος αφρικανικού αγριογούρουνου, φαίνεται, ότι δεν προσέχει πως μπορεί να αποτελέσει γεύμα για επτά πεινασμένες λιονταρίνες που το έχουν πλησιάσει αρκετά.

Στο τέλος το ζώο αντιλαμβάνεται τους εχθρούς και αρχίζει να τρέχει τόσο γρήγορα που καταφέρνει να ξεφύγει. Δείτε το βίντεο:

Δύο λιοντάρια προσπάθησαν να κλέψουν το θήραμα από μία λεοπάρδαλη - Ωστόσο στη συνέχεια δεν...

Να κλέψουν τη λεία μιας λεοπάρδαλης, προσπάθησαν δύο λιοντάρια τα οποία βαριόντουσαν να κυνηγήσουν. Ωστόσο, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Μετά το επικό βίντεο με τη μάχη ανάμεσα σε λιοντάρια και λεοπάρδαλη, θα σας παρουσιάσουμε μια ιστορία, η οποία έχει να κάνει με δύο τεμπέλικα ζώα της... ζούγκλας. Συγκεκριμένα, δύο λιοντάρια αποφάσισαν να πλησιάσουν ένα δέντρο για να πάρουν φαγητό. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το ένα προσπαθεί να σκαρφαλώσει για να αρπάξει το θήραμα της λεοπάρδαλης, έναν αγριόχοιρο. Μάταια όμως, αφού η λεοπάρδαλη φαίνεται να έχει λάβει τις προφυλάξεις της.

Η λεοπάρδαλη, είχε φροντίσει να ασφαλίσει το αγριογούρουνο ανάμεσα στα κλαδιά με αποτέλεσμα η λέαινα να τα παρατήσει άπραγη. Από την άλλη, ο λέοντας, αρκέστηκε να παρακολουθεί από το έδαφος γαλήνιος, χωρίς ίχνος διάθεσης να δοκιμάσει κι αυτός την τύχη του.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο εθνικό πάρκο της Νότιας Αφρικής, το οποίο είναι κλειστό από τον Μάρτιο, λόγω κορωνοϊού. Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share