Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απέραντη θλίψη: Πήγε να βγάλει selfie για το τέλος της καραντίνας και έπεσε στον γκρεμό από τα 30 μέτρα

Σοκ!

1 Μαΐου 2020 12:48
Απέραντη θλίψη: Πήγε να βγάλει selfie για το τέλος της καραντίνας και έπεσε στον γκρεμό από τα 30 μέτρα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Απέραντη θλίψη φέρνει η είδηση για μια 31χρονη κοπέλα, η οποία θέλησε να βγάλει selfie για το τέλος της καραντίνας λόγω κορωνοϊού στην Τουρκία, αλλά η άτυχη γυναίκα έπεσε από ύψος 30 μέτρων στον γκρεμό, στο πάρκο Ντουντέν στην Αττάλεια, σε ένα θλιβερό περιστατικό.

Το news1, σε δημοσίευμα του αναφέρει ότι η άτυχη γυναίκα πέρασε την περίφραξη, έτσι ώστε η φίλη της, η οποία ήταν μαζί της, να την τραβήξει φωτογραφία να ποζάρει στην άκρη του γκρεμού με φόντο τους καταρράκτες. Η 31χρονη γλίστρησε και έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια της έντρομης φίλης της. Η φίλη της αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Σοκ, επίσης, προκαλεί η προσπάθεια του 26χρονου που ανέβηκε στον 62ο όροφο για να βγάλει selfie.

Η σορός της 31χρονης εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Αττάλειας. Οι Αρχές απέδωσαν τον θάνατό της σε ατύχημα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το απόλυτο κόλπο για να βγάλεις την τέλεια selfie - Ποιο το μυσtικό και το λάθος που κάνετε (Video)

Αν είσαι φαν των social media, σίγουρα θα έχεις περάσει ατελείωτες ώρες προσπαθώντας να βρεις τη σωστή γωνία για να βγεις τέλεια σε μία selfie. Επίσης, ποιος θέλει ένα τηλέφωνο με τις selfies του προηγούμενου κατόχου; Δες εδώ πώς να σβήσεις τα πάντα στο iPhone ή το iPad.

Ωστόσο, το να βγάλεις την τέλεια selfie μπορεί να γίνει αρκετά tricky. Όλοι ξέρουμε ότι όταν ανοίγουμε την μπροστινή κάμερα για να φωτογραφίσουμε τον εαυτό μας, εκείνη παραμορφώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Άλλωστε είναι πολύ κοντινή και όλα μεγενθύνονται (μάτια, χείλη, στόμα κτλ).

Πώς όμως μπορείς να βγάλεις την τέλεια selfie; Το TikTok έδωσε για άλλη μία φορά την απάντηση. Η makeup artist Eleanor Barnes μοιράστηκε ένα πανέξυπνο hack με ένα βίντεo της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι απλό: Αντί να κρατάς το smartphone σου κοντά στο πρόσωπο, το κρατάς σε απόσταση και απλώς ζουμάρεις! Το βίντεο έγινε αμέσως viral με χιλιάδες προβολές και likes ενώ πολλοί έσπευσαν να το δοκιμάσουν και να μοιραστούν το αποτέλεσμα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share