Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

16χρονη πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο - Όταν οι γιατροί της έβγαλαν το παντελόνι..."έμειναν"

Δεν το πίστευε

30 Απριλίου 2020 23:26
16χρονη πήγε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τον πόνο - Όταν οι γιατροί της έβγαλαν το παντελόνι...

Αυτή η 16χρονη κοπέλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όταν την έπιασαν φρικτοί πόνοι. Αυτό που ακολούθησε δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Το παρακάτω βίντεο είναι η αναπαράσταση μιας πραγματικής ιστορίας και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η γιατρός Καθέμ Κλέμ ξεγέννησε ένα μωρό που ούτε η μητέρα του δεν περίμενε. Η έφηβη Άμπερ δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος!

Δεν είναι και το πιο περίεργο που συμβαίνει σε ένα μαιευτήριο, αφού όταν δείτε το μωρό ξεγέννησε μια άλλη νοσοκόμα θα μείνετε άφωνοι. Σύμφωνα με το CBS, “Μπορεί να φαίνεται απίστευτο μια γυναίκα να είναι έγκυος για 9 μήνες χωρίς να το καταλάβει. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι συμβαίνει πιο συχνά από ότι νομίζουμε. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται” “κρυπτική εγκυμοσύνη” και σύμφωνα με μια βρετανική έρευνα, συμβαίνει μία φορά στις 2.500 εγκυμοσύνες.

Οι γιατροί αμέσως έκοψαν το παντελόνι της και εκεί βρισκόταν ένα κοpιτσάκι. Ο πατέρας της Άμπερ άκουσε το μωρό να κλαίει και έτρεξε μέσα στο δωμάτιο σοκαρισμένος και θυμωμένος. “Μπαμπά, δεν ήμουν έγκυος. Δεν γινόταν να είμαι!”, του είπε η Άμπερ . Τότε γιατρός πήγε να μιλήσει με το αγόρι της Άμπερ που καθόταν με τα χέρια στο κεφάλι, επίσης σοκαρισμένος από αυτό που έβλεπε. Λέει ότι θα δεν γινόταν να είχε αφήσει την Άμπερ έγκυο. Ο λόγος; Πρέπει να το ακούσετε για να το πιστέψετε:

Αυτή η γυναίκα ήταν έγκυος σε δίδυμα - Όταν έκανε υπερηχογράφημα όμως δεν πίστευε αυτό που αντίκρισε...

Μπορεί στην ζωή να νομίζεις ότι όλα τα έχεις προγραμματισμένα και υπό έλεγχο, όμως είναι κάποια πράγματα που στην πραγματικότητα δεν μπορείς να ελέγξεις πλήρως. Η ιστορία αυτής της εγκύου είναι χαρακτηριστική!

Η Μιράντα και ο Τζός Κρόφορντ χρησιμοποίησαν την τεχνική της εξωσωματικής γονιμοποίησης για τη σύλληψη της πρώτης τους κόρης. Το ζευγάρι, που είναι και οι δύο νοσοκόμοι, σχεδίαζαν να κάνουν 3 ή 4 παιδιά συνολικά.

Όταν η Μιράντα θέλησε να ξαναμείνει έγκυος ένα χρόνο μετά τη γέννηση της μικρής Τζόσλιν, το ζευγάρι στράφηκε πάλι στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Οι γιατροί μετέφεραν δύο έμβρυα στη μήτρα της και μετά από έξι εβδομάδες, το ζευγάρι έμαθε ότι θα είχε δίδυμα. Μετά από τέσσερις μέρες όμως πληροφορήθηκαν ότι τελικά ήταν έγκυος σε τετράδυμα. «Είχα σοκαριστεί όπως και ο γιατρός. Δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο σε ολόκληρη τη καριέρα του.» Ακόμα μια σοκαριστική περίπτωση που μας θυμίζει την ιστορία της, είναι και αυτό το υπερηχογράφημα μιας άλλης εγκύου, όπου θα δείτε πεντάδυμα!

Η εγκυμοσύνη αυτή ήταν πολύ τρομακτική για τη Μιράντα , γιατί πίστευε ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να αποβάλει ή να έχει έναν πρόωρο τοκετό. Αλλά τελικά όλα πήγαν αρκετά καλά. Στις 34 εβδομάδες, η Μιράντα έφερε στον κόσμο 4 υγιή μωράκια, περίπου 2 κιλά το καθένα. Αυτό που είναι ακόμα πιο εκπληκτικό είναι ότι δεν γέννησε τετράδυμα, αλλά δύο σετ από δίδυμα.

Οι πιθανότητες ένα έμβρυο να διασπαστεί και να δημιουργήσει δίδυμα είναι 1%. Οπότε η πιθανότητα να διασπαστούν δύο έμβρυα είναι περίπου 1/10,000. Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να γίνει και σε κανονική εγκυμοσύνη αλλά η πιθανότητα για αυτό είναι αρκετά μικρότερη.

Η Μιράντα και ο Τζός καλωσόρισαν δύο δίδυμα κοριτσάκια και δύο δίδυμα αγοράκια στο σπίτι: τη Μια, τη Μάντισον, τον Τζάκσον και τον Τζέιμς, όλα τους γεμάτα ζωντάνια και χαρά. Δείτε στο βίντεο την ζωή της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share