Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δυο σκυλιά συναντήθηκαν μετά από ένα μήνα λόγω καραντίνας... Θα δακρύσετε με την αντίδρασή τους (Video)

«Ραγίζουν» καρδιές

29 Απριλίου 2020 23:02
Δυο σκυλιά συναντήθηκαν μετά από ένα μήνα λόγω καραντίνας... Θα δακρύσετε με την αντίδρασή τους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που απεικονίζει την συνάντηση δύο σκύλων έπειτα από ένα μήνα «απόστασης» λόγω της καραντίνας του κορωνοϊού. Επίσης, δείτε αυτό τον σκύλο που έκανε την διαφορά και έχει κανονική κουβεντούλα με τους φίλους του διαδικτυακά!

Το βίντεο με την συγκινητική συνάντησή των δύο σκυλιών στο Χάμιλτον, στην επαρχία του Οντάριο, στον Καναδά έγινε viral στο TikTok, καθώς τα δύο φιλαράκια δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους.

Μόλις τα δυο σκυλάκι ήρθα κοντά, άρχισαν να τρίβουν τα μουσούδια τους και να γαβγίζουν όλο χαρά. «Αυτό το βίντεο δεν είναι σκηνοθετημένο», ανέφερε, χαρακτηριστικά, η Σαμάνθα.

Αυτός ο σκύλος ήταν τυφλός για 8 χρόνια και χειρουργήθηκε - Η αντίδραση του μόλις είδε το αφεντικό του θα σας κάνει να λιώσετε

Συγκινητική είναι η ιστορία ενός σκύλου που βρέθηκε στο δρόμο και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια καθώς και η εξέλιξη της υγείας του. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που συγκινεί τους πάντες, δείτε εδώ την ιστορία ενός σκύλου που γεννήθηκε με δύο πόδια.

Όταν αυτή η οικογένεια υιοθέτησε τον χαριτωμένο Ντάφυ ήξεραν πως η συμβίωση θα ήταν δύσκολη καθώς ο σκύλος χρειαζόταν αμέριστη φροντίδα αφού όσο καιρό ζούσε στο δρόμο είχε ταλαιπωρηθεί πολύ και η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν και η καλύτερη. Λίγο καιρό μετά, άρχισε να αναπτύσσει διαβήτη, μια κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές επιπλοκές τόσο στους ανθρώπους όσο και στους τετράποδους φίλους μας. Σε αυτήν την περίπτωση, η ασθένεια προκάλεσε τον αξιολάτρευτο σκύλο να αγωνιστεί με την όρασή του - έως ότου τελικά το έχασε εντελώς.

Ο σκύλος μετά από μικρό χρονικό διάστημα κι αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά χειρουργήθηκε και απέκτησε ξανά την όραση του και επέστρεψε στην οικογένεια του υγιέστατος. Η αντίδραση του βγαίνοντας από το χειρουργείο και καθώς συναντάει τους ιδιοκτήτες του κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί τους πάντες.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share