Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ποιος είπε ότι στην καραντίνα κάνουν βιντεοκλήση μόνο οι άνθρωποι - Αυτός ο σκύλος έχει κανονική κουβεντούλα με τους φίλους του διαδικτυακά

Απίστευτο!

29 Απριλίου 2020 13:43
Ποιος είπε ότι στην καραντίνα κάνουν βιντεοκλήση μόνο οι άνθρωποι - Αυτός ο σκύλος έχει κανονική κουβεντούλα με τους φίλους του διαδικτυακά

Οι περισσότεροι από εμάς στην καραντίνα κάνουμε ασταμάτητα βιντεοκλήση με τους αγαπημένους μας ανθρώπους... Βέβαια αυτός ο σκύλος έκανε την διαφορά και έχει κανονική κουβεντούλα με τους φίλους του διαδικτυακά!

Αυτά τα βίντεο του σκύλου κατά τη διάρκεια της καραντίνας τρελάνουν όλο το διαδίκτυο και γίνονται viral, όπως και αυτός ο σκύλος που δεν ήθελε την περιποίηση της ιδιοκτήτριας του εν μέσω καραντίνας!

Εκείνος γαβγίζει μπροστά στην κάμερα αλλά από ότι φαίνεται η επικοινωνία υπάρχει! Παρακολουθήστε λοιπόν δύο σκύλους σε «συνομιλία» μέσω μιας κλήσης Zoom στο Ramelton της Ιρλανδίας.

Πριν από την καραντίνα, αυτοί οι φίλοι συναντούσαν συχνά και αυτό φυσικά τους στοίχισε. «Η Λάικα και ο Χένρι είναι οι καλύτεροι φίλοι», είπε ο ιδιοκτήτης του ενός Τζέρεμι Χάουαρντ. «Χάνουν ο ένας τον άλλον αρκετά, αλλά τα λένε αρκετά βολικά μέσω των βίντεο κλήσεων.»

Δείτε το βίντεο από την New York Post:

Απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού - Μετά από λίγο όμως συμβαίνει το απίστευτο (Video)

Απεγνωσμένη μια σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού και μετά από λίγο συμβαίνει κάτι το απίστευτο. Επίσης, μια συγκινητική ιστορία έρχεται στο φως με ένα σκυλί το οποίο βρήκαν εγκαταλελειμμένο στο δρόμο και σήμερα θέλουν όλοι να το πάρουν για έναν απίθανο λόγο.

Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα. Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Δείτε το βίντεο:

«Δάκρυσαν» μέχρι και οι νεκροί - Δείτε τι έκανε σκύλος στην κηδεία του αφεντικού του (Video)

Ο συγκεκριμένος σκύλος ακούει στο όνομα “Λάκης” και είχε να δει το ηλικιωμένο αφεντικό του, περίπου δυο μήνες, αφού νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όμως την ώρα που μετέφεραν τη σορό με τη νεκροφόρα, ο σκύλος πήδηξε μέσα στη νεκροφόρα και αρνιόταν να κατέβει. Ενώ, μία συγκινητική επίσης ιστορία είναι με έναν σκύλο που προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να ξυπνήσει το αφεντικό του, αλλά απελπίστηκε όταν είδε τις προσπάθειές τους να αποτυγχάνουν. Τελικά είχε συμβεί κάτι αναπάντεχο...

Όταν έφτασαν στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους, ο σκύλος προσπάθησε να μπει στο ναό, όμως δεν τον άφησαν και καθ όλη τη διάρκεια που γινόταν η εξόδιος ακολουθία καθόταν έξω από την πόρτα του ναού. Στη συνέχεια ακολούθησε το αφεντικό του στο νεκροταφείο του χωριού και αφού τελείωσε η ταφή αρνιόταν να φύγει από εκεί.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share