Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό βίντεο: Απεγνωσμένη γυναίκα προσπαθεί να αφαιρέσει μια αράχνη η οποία είχε εισχωρήσει στο αυτί της

Απίστευτο!

29 Απριλίου 2020 12:58
Ανατριχιαστικό βίντεο: Απεγνωσμένη γυναίκα προσπαθεί να αφαιρέσει μια αράχνη η οποία είχε εισχωρήσει στο αυτί της

Σοκαριστικό φαίνεται να είναι το παρακάτω βίντεο αφού δείχνει πως μια γυναίκα σε απόγνωση προσπαθεί να αφαιρέσει μια αράχνη η οποία είχε εισχωρήσει στο αυτί της!

Οι ιστοί αράχνης σε ένα κεφάλι φαίνεται και είναι κάτι αρκετά ανατριχιαστικό. Αυτή η γυναίκα μόλις κατάλαβε ότι έχει κάτι μέσα στο αυτί της ζήτησε την βοήθεια ενός γιατρού στο Mianyang της Κίνας για να την βοηθήσει και να τις αφαιρέσει το επικίνδυνο ζώο. Ωστόσο το περιστατικό έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν,όπως και σε αυτήν την γυναίκα που στην αρχή νόμιζε πως έχει πονοκέφαλο αλλά τελικά είχε μια ταραντούλα στο αυτί.

Εκείνος βρήκε μια ζωντανή αράχνη 3 χιλιοστών η οποία σέρνεται στο αυτί της. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πως ακριβώς με την βοήθεια ενός υγρού φαρμάκου και αφαιρέθηκε με ασφάλεια χωρίς να βλάψει την ακοή της σοκαρισμένης ασθενούς.

Δείτε το περιστατικό που δημοσιεύθηκε από την New York Post:

Ένας άντρας αγόρασε μια ταραντούλα για να γλιτώσει από τις επισκέψεις της πεθεράς του!

Ένας άνδρας φαίνεται να αγανάκτησε με τις συνεχείς επισκέψεις της πεθεράς του και τότε αποφάσισε να βάλει ένα τέλος. Αυτό που σκέφτηκε αξίζει πολλά μπράβο, αφού κανένας δεν θα σκεφτόταν να αγοράσει μια αράχνη για αυτόν τον σκοπό!

Δείτε και αυτό: Γύρισε σπίτι και βρήκε την πεθερά του να κλαίει με λυγμούς στην κουζίνα! Μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, του κόπηκε το αίμα!

Πήρε την ταραντούλα, όταν εξακρίβωσε πως η μητέρα της γυναίκας του, φοβόταν τις αράχνες! Τις λεπτομέρειες τις πόσταρε σε μήνυμά του στο Reddit, γράφοντας:

«Η σύζυγός μου είναι Κινέζα και οι γονείς της είναι παραδοσιακοί. Η διακριτικότητα δεν σημαίνει για αυτούς και η γυναίκα μου αρνείται να τους βάλει όρια.

Θα έρθουν κάθε μέρα, χωρίς να έχουν ενημερώσει, προκειμένου να δουν την γυναίκα μου και να παίξουν με τα παιδιά. Έτσι, όχι μόνο δεν γλιτώνω από την γκρίνια της πεθεράς μου, αλλά δεν έχω καθόλου προσωπικές στιγμές»

«Τέλος πάντων, η πεθερά μου αποδείχθηκε οτι είναι αραχνοφοβική. Πριν μερικούς μήνες τρελάθηκε όταν είδε μία αράχνη απλά να είναι στην γωνία χωρίς να κάνει κάτι», έγραψε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας πότε του ήρθε η ιδέα.

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε: «Ρώτησα την γυναίκα μου αν είναι ΟΚ, αλλά δεν της είπα το κίνητρό μου. Ο πεθερός μου έρχεται, αλλά η πεθερά μου δεν αντέχει να είναι στο ίδιο δωμάτιο»

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share