Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που "τρέλανε" το τηλεοπτικό κοινό

Μοναδική σκηνή!

28 Απριλίου 2020 14:38
Το βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που

Τα "Μυστικά της Εδέμ" ήταν μια καθημερινά σειρά που αγαπήθηκε πολύ και ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο με πολλές σκηνές να έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Μία εξ αυτών και το ζεϊμπέκικο του διάσημου ηθοποιού και πρωταγωνιστή της σειράς.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και την αξέχαση στιγμή όπου παρευρισκόμενος σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Πέγκυ Ζήνα σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο βαριά και αντρίκεια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση. Είναι από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε τον γνωστό γοητευτικό ηθοποιό να χορεύει και κατά πάσα πιθανότητα αν δεν το απαιτούσε ο ρόλος να μην είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από μια τηλεοπτική σειρά απολαμβάνουμε έναν τέτοιο χορό, δείτε εδώ τη χαρακτηριστική σκηνή που χόρεψε ζεϊμπέκικο ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Δείτε εδώ τον απολαυστικό χορό του:

Το ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη άφησε εποχή - Το βίντεο έχει 4.739.660 views

Ο Παντελής Παντελίδης στο εορταστικό "Στην υγεία μας ρε παιδιά" για την Παραμονή Χριστουγέννων του 2015, έριξε ένα ζεϊμπέκικο που έχει αφήσει ιστορία. Λίγους μήνες πριν τον θάνατο του έγραψε ιστορία με αυτό τον θρυλικό χορό που πλέον μας ανατριχιάζει...

Μετά το ζεϊμπέκικο που άφησε άφωνο τον Σπύρο Παπαδόπουλο, θα σας παρουσιάσουμε τον χορό του αγαπημένου τραγουδιστή που άφησε εποχή. Το βίντεο στο Youtube έχει συγκεντρώσει 4.739.660 προβολές και 14 χιλιάδες likes που όλο και ανεβαίνουν!

Στο ίδιο βίντεο μπορούμε να δούμε και την Αγγελική Νικολούλη να ξεδιπλώνει τις χορευτικές της ικανότητες και να ρίχνει μια ζεμπεκιά. Και οι δυό τους το απολαμβάνουν με όλη τους την ψυχή!

Δείτε το βίντεο:

Το "υποδειγματικό" ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού που "έγραψε ιστορία"!

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού ηθοποιού

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός που σηκώθηκε να χορέψει το "Φωτιά στα Σαββατόβραδα" όσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρισκόταν στην πίστα και μας ξάφνιασε. Ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως τον πλαισίωσαν αρκετές γυναικείες παρουσίες για να χειροκροτήσουν τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μας δείχνει το ταλέντο του στο χορό, δείτε εδώ τι συνέβη σε προηγούμενη εμφάνιση του στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share