Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός ο σκύλος ήταν τυφλός για 8 χρόνια και χειρουργήθηκε - Η αντίδραση του μόλις είδε το αφεντικό του θα σας κάνει να λιώσετε

Συγκινητικό!

28 Απριλίου 2020 07:40
Αυτός ο σκύλος ήταν τυφλός για 8 χρόνια και χειρουργήθηκε - Η αντίδραση του μόλις είδε το αφεντικό του θα σας κάνει να λιώσετε

Συγκινητική είναι η ιστορία ενός σκύλου που βρέθηκε στο δρόμο και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια καθώς και η εξέλιξη της υγείας του. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα σκύλο που συγκινεί τους πάντες, δείτε εδώ την ιστορία ενός σκύλου που γεννήθηκε με δύο πόδια.

Όταν αυτή η οικογένεια υιοθέτησε τον χαριτωμένο Ντάφυ ήξεραν πως η συμβίωση θα ήταν δύσκολη καθώς ο σκύλος χρειαζόταν αμέριστη φροντίδα αφού όσο καιρό ζούσε στο δρόμο είχε ταλαιπωρηθεί πολύ και η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν και η καλύτερη. Λίγο καιρό μετά, άρχισε να αναπτύσσει διαβήτη, μια κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές επιπλοκές τόσο στους ανθρώπους όσο και στους τετράποδους φίλους μας. Σε αυτήν την περίπτωση, η ασθένεια προκάλεσε τον αξιολάτρευτο σκύλο να αγωνιστεί με την όρασή του - έως ότου τελικά το έχασε εντελώς.

Ο σκύλος μετά από μικρό χρονικό διάστημα κι αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά χειρουργήθηκε και απέκτησε ξανά την όραση του και επέστρεψε στην οικογένεια του υγιέστατος. Η αντίδραση του βγαίνοντας από το χειρουργείο και καθώς συναντάει τους ιδιοκτήτες του κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί τους πάντες.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού - Μετά από λίγο όμως συμβαίνει το απίστευτο (Video)

Απεγνωσμένη μια σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού και μετά από λίγο συμβαίνει κάτι το απίστευτο. Επίσης, μια συγκινητική ιστορία έρχεται στο φως με ένα σκυλί το οποίο βρήκαν εγκαταλελειμμένο στο δρόμο και σήμερα θέλουν όλοι να το πάρουν για έναν απίθανο λόγο.

Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα. Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Δείτε το βίντεο:

«Δάκρυσαν» μέχρι και οι νεκροί - Δείτε τι έκανε σκύλος στην κηδεία του αφεντικού του (Video)

Ο συγκεκριμένος σκύλος ακούει στο όνομα “Λάκης” και είχε να δει το ηλικιωμένο αφεντικό του, περίπου δυο μήνες, αφού νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όμως την ώρα που μετέφεραν τη σορό με τη νεκροφόρα, ο σκύλος πήδηξε μέσα στη νεκροφόρα και αρνιόταν να κατέβει. Ενώ, μία συγκινητική επίσης ιστορία είναι με έναν σκύλο που προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να ξυπνήσει το αφεντικό του, αλλά απελπίστηκε όταν είδε τις προσπάθειές τους να αποτυγχάνουν. Τελικά είχε συμβεί κάτι αναπάντεχο...

Όταν έφτασαν στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους, ο σκύλος προσπάθησε να μπει στο ναό, όμως δεν τον άφησαν και καθ όλη τη διάρκεια που γινόταν η εξόδιος ακολουθία καθόταν έξω από την πόρτα του ναού. Στη συνέχεια ακολούθησε το αφεντικό του στο νεκροταφείο του χωριού και αφού τελείωσε η ταφή αρνιόταν να φύγει από εκεί.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share