Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο πιτσιρικάς επιστρέφει στο σχολείο μετά την καραντίνα - Η αντίδρασή του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Απίστευτος!

27 Απριλίου 2020 13:52
Αυτός ο πιτσιρικάς επιστρέφει στο σχολείο μετά την καραντίνα - Η αντίδρασή του θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Όλα τα παιδάκια που απουσιάζουν από το σχολείο τους λόγω κορωνοϊού και καραντίνας χαίρονται μιας και δεν έχουν μαθήματα, υποχρεώσεις και πρωινό ξύπνημα. Αυτός ο πιτσιρικάς από την Κίνα μάλλον αποτελεί εξαίρεση μιας και η αντίδραση του μόλις ξανάνοιξαν τα σχολεία και έβαλε και πάλι τη σχολική του τσάντα στην πλάτη είναι απλά... απολαυστική. Αυτό, όμως δεν είναι το πρώτο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ένα αγοράκι που μας καθηλώνει, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα 2χρονο αγοράκι ήθελε απεγνωσμένα ένα παιχνίδι από το μηχάνημα με το γάντζο.

Αυτός ο μικρός από την Κίνα λοιπόν έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τις πολεμικές τέχνες και προτίμησε κατά αυτό τον τρόπο να δείξει τον ενθουσιασμό του με μια μικρή επίδειξη στη μέση του δρόμου με εντυπωσιακές φιγούρες. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό και μάλιστα του άνοιξαν και χώρο για να... ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Αυτός ο 2χρονος μπόμπιρας κοιτάει με περιέργεια το προστατευτικό ασφαλείας στην πόρτα - Αυτό που έκανε λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Όταν ένα μωρό έρχεται στο σπίτι πολλά είναι αυτά που αλλάζουν, ειδικότερα όταν το μωράκι αρχίζει να περπατάει.Όλο το σπίτι γεμίζει προστατευτικά ασφαλείας, άλλα για τις γωνίες, άλλα για τις πρίζες και άλλα για τις πόρτες. Ένα τέτοιο προστατευτικό ασφαλείας στο πόμολο μιας πόρτας φάνηκε πολύ περίεργο σε ένα μωράκι και είπε να το... εξερευνήσει!

Τα μωρά έχουν μια μοναδική ιδιότητα να μας κάνουν να γελάμε με τα πιο απλά πράγματα κι αυτό γιατί μας φαίνονται ασυνήθιστα να τα βλέπουμε από έναν τόσο μικροσκοπικό άνθρωπο, δείτε εδώ τη στιγμή που ένα 3χρονο κοριτσάκι εξηγεί γιατί χτύπησε ένα συμμαθητή της και κάνει τους πάντες να ξεκαρδιστούν. Αυτός ο 2χρονος όμως εκτός από άφθονο γέλιο μας γέμισε και με μια απορία. Ποια είναι αυτή; Είναι όντως "ασφαλείας" αυτά τα προστατευτικά;

Στο βίντεο που ακολουθεί ένα 2χρονο αγοράκι αποδεικνύεται πολύ πιο δυνατό απ' ότι υπολόγιζε η μητέρα του. Από τότε, η μητέρα του ψάχνει κάποιον άλλο τρόπο για να βάλει εμπόδια ασφαλείας.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share