Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού - Μετά από λίγο όμως συμβαίνει το απίστευτο (Video)

Σοκ

26 Απριλίου 2020 07:19
Απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού - Μετά από λίγο όμως συμβαίνει το απίστευτο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απεγνωσμένη μια σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού και μετά από λίγο συμβαίνει κάτι το απίστευτο. Επίσης, μια συγκινητική ιστορία έρχεται στο φως με ένα σκυλί το οποίο βρήκαν εγκαταλελειμμένο στο δρόμο και σήμερα θέλουν όλοι να το πάρουν για έναν απίθανο λόγο.

Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα. Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Δείτε το βίντεο:

«Δάκρυσαν» μέχρι και οι νεκροί - Δείτε τι έκανε σκύλος στην κηδεία του αφεντικού του (Video)

Ο συγκεκριμένος σκύλος ακούει στο όνομα “Λάκης” και είχε να δει το ηλικιωμένο αφεντικό του, περίπου δυο μήνες, αφού νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όμως την ώρα που μετέφεραν τη σορό με τη νεκροφόρα, ο σκύλος πήδηξε μέσα στη νεκροφόρα και αρνιόταν να κατέβει. Ενώ, μία συγκινητική επίσης ιστορία είναι με έναν σκύλο που προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να ξυπνήσει το αφεντικό του, αλλά απελπίστηκε όταν είδε τις προσπάθειές τους να αποτυγχάνουν. Τελικά είχε συμβεί κάτι αναπάντεχο...

Όταν έφτασαν στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους, ο σκύλος προσπάθησε να μπει στο ναό, όμως δεν τον άφησαν και καθ όλη τη διάρκεια που γινόταν η εξόδιος ακολουθία καθόταν έξω από την πόρτα του ναού. Στη συνέχεια ακολούθησε το αφεντικό του στο νεκροταφείο του χωριού και αφού τελείωσε η ταφή αρνιόταν να φύγει από εκεί.

Αυτός ο σκύλος έχει για καλύτερο του φίλο έναν... ελέφαντα - Η ιστορία τους θα σας κάνε να λιώσετε!

Μια συγκινητική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και έκανε τους πάντες να... "λίώσουν". Πρόκειται για τη σπάνια φιλία που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε ένα σκύλο και έναν ελέφαντα. Αυτή, βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε διαφορετικά ζώα να είναι τόσο δεμένα, δείτε εδώ τι συνέβη όταν 15 χρόνια πριν συναντήθηκαν μια τίγρης, μια αρκούδα και ένα λιοντάρι.

Η Μπέλα είναι ένα θηλυκό λαμπραντόρ και ο Μπάμπλς ένας ελέφαντας. Οι δυο τους αποτελούν ένα αξιολάτρευτο δίδυμο που ζει στο Πάρκο Άγριας Ζωής στην Καλιφόρνια. Από την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους έγιναν αχώριστοι και περνούν πολλές ώρες μαζί, παίζοντας και κάνοντας βουτιές στη λίμνη του Πάρκου. Η συνάντησή τους ήταν… έρωτας με την πρώτη ματιά και ο ένας δεν αποχωρίζεται τον άλλον με τίποτα.

«Τους αρέσει να διασκεδάζουν τόσο οι ίδιοι με τα παιχνίδια τους όσο και τους άλλους που τους βλέπουν. Η Μπέλα λατρεύει να χρησιμοποιεί τον Μπάμπλς σαν φυσική… νεροτσουλήθρα και εκείνος δεν της χαλά ποτέ χατίρι. Είναι αξιολάτρευτα πλάσματα και δίνουν σε όλους ένα αληθινό μάθημα φιλίας», λέει ο διευθυντής του Πάρκου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share