Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο πιο σέξι χορός στην ιστορία του «στην Υγειά μας ρε παιδιά» είναι γεγονός! Το τσιφτετέλι που μας τρέλανε (video)

Κόλαση!

25 Απριλίου 2020 13:21
Ο πιο σέξι χορός στην ιστορία του «στην Υγειά μας ρε παιδιά» είναι γεγονός! Το τσιφτετέλι που μας τρέλανε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα "κόλαση" χόρεψε ένα τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο που βρήκαμε στο Youtube, έχει 4.631.909 προβολές!

Πρόκειται για μια Κρητικιά γυναίκα με... αψεγάδιαστο σώμα!

Ο λόγος για την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Το μοντέλο, είχε βρεθεί πριν χρόνια, και συγκεκριμένα το 2014, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και όπως είναι λογικό, χόρεψε και κόλασε τους πάντες. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, δείτε εδώ το καυτό τσιφτετέλι πρώην παίκτριας του Survivor που έκανε τους πάντες να παραληρούν.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, σηκώθηκε και αναστάτωσε τους πάντες μέσα στο πλατό, ενώ στην παρέα της, προστέθηκε και ο... Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δείτε το καταπληκτικό τσιφτετέλι της στο παρακάτω βίντεο:

Το βασανιστικό τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας που έκανε την πίστα "γης μαδιάμ"!

Η λέξη τσιφτετέλι είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όνομα αυτής της τραγουδίστριας μιας και δύσκολα μπορεί κάποια άλλη να συγκριθεί μαζί της. Όπου κι αν βρεθεί, είτε σε πλατό, είτε σε πίστα καταφέρνει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή τη φορά βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και... κόλασε τους πάντες με το χορό της.

Ο λόγος φυσικά για την Παόλα. Όσο η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια που δεν είναι άλλο από "το τραγούδι των γύφτων" δεν δίστασε να αφήσει για λίγο το μικρόφωνο και να μας χαρίσει ένα ακόμη αισθησιακό και καυτό τσιφτετέλι όπως μόνο εκείνη ξέρει. Φυσικό ήταν το στούντιο να γίνει... "γης μαδιάμ" και να πλημμυρίσει γαρύφαλλα και σπασμένα πιάτα. Αυτή όμως ήταν μόνο μια μικρή δόση από τις χορευτικές ικανότητες της τραγουδίστριας, δείτε εδώ τον καυτό χορό της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Δείτε εδώ τον απολαυστικό χορό:

Πανέμορφη παίκτρια του Survivor ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι της ελληνικής τηλεόρασης!

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και κόλασε τους πάντες. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια από ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά μιας και πρόσφατα με το χορό της άναψε φωτιές και μια παίκτρια από το Νomads, δείτε εδώ το καυτό της τσιφτετέλι.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Δημήτρης Μπάσης και ερμήνευε το κομμάτι "μία είναι η ουσία" η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι και έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη που μπορεί όλοι να γνωρίζαμε το θεϊκό κορμί της και να την έχουμε απολαύσει σε άπειρα βίντεο γυμναστικής, δεν ξέραμε όμως το μοναδικό της ταλέντο στον χορό και πραγματικά μείναμε άφωνοι!

Δείτε το απολαυστικό τσιφτετέλι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share