Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Γυναίκα σφήνωσε σε κάδο απορριμάτων και φώναζε για βοήθεια

«Δεν μπορώ να νιώσω το χέρι μου!»

24 Απριλίου 2020 11:35
Αδιανόητο: Γυναίκα σφήνωσε σε κάδο απορριμάτων και φώναζε για βοήθεια

Απίστευτο το περιστατικό που συνέβη σε αυτή την γυναίκα από όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο σφήνωσε σε κάδο απορριμάτων και φώναζε για βοήθεια!

Η γυναίκα άργησε να διασωθεί αφού το χέρι της παγιδεύτηκε στο στόμα ενός κάδου δωρεάς ρούχων στο Livermore της Καλιφόρνια και οι περισσότεροι στην αρχή ήταν αρκετά διστακτικοί αφού είχαν λάθος υποψίες για την άτυχη γυναίκα.

Στο απίστευτο βίντεο θα παρακολουθήστε την ηρωική στιγμή όταν ένας καλός περιαστικός, ο Στιβ, ακούει τις κραυγές της γυναίκας για βοήθεια πίσω από τον κάδο και τρέχει χωρίς δεύτερη σκέψη να την βοηθήσει!

Η Έβελθ κάλεσε το πυροσβεστικό τμήμα και έπειτα τράβηξε το όχημά του μέχρι το μεταλλικό κάδο, έτσι ώστε η απελπισμένη γυναίκα - που είχε παγιδευτεί για 45 λεπτά - να απελευθερωθεί εκείνη και το σφηνωμένο χέρι της

Δείτε την στιγμή της διάσωσης που δημοσίευσε η New York Post:

Έχετε δει ποτέ σκύλο να κάνει γιόγκα; Αν όχι χάνετε

Αν δεν έχετε δει ποτέ σκύλο να κάνει γιόγκα, πραγματικά χάνετε ένα απίστευτο θέαμα που σίγουρα αν το δείτε θα γελάσετε.

Ο συνδυασμός γιόγκα μαζί με σκύλους μπορεί να είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ να συμμετάσχετε ή έστω και να δείτε, αφού είναι επίσης το πιο χαλαρωτικό.

Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ τα σκυλάκια αγαπούν του ανθρώπου και θέλουν να περνούν χρόνο μαζί τους, θυμηθείτε που έγινε viral επειδή προσπαθούσε να ξυπνήσει το αφεντικό του!

Τα αξιολάτρευτα μαθήματα στο Pet Yoga στο Λονδίνο της Αγγλίας, επιτρέπουν στα τετράποδα χαριτωμένα ζώα να περιπλανηθούν, αφήνοντας αμέτρητο χρόνο για αγκαλιές μεταξύ των ιδιοκτητών που παρακολουθούν τα μαθήματα γυμναστισκής.

Δείτε το βίντεο με τα σκυλάκια που δημοσίευσε η Νew York Post:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share