Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έχετε δει ποτέ σκύλο να κάνει γιόγκα; Αν όχι χάνετε

Απίστευτο!

24 Απριλίου 2020 11:02
Έχετε δει ποτέ σκύλο να κάνει γιόγκα; Αν όχι χάνετε

Αν δεν έχετε δει ποτέ σκύλο να κάνει γιόγκα, πραγματικά χάνετε ένα απίστευτο θέαμα που σίγουρα αν το δείτε θα γελάσετε.

Ο συνδυασμός γιόγκα μαζί με σκύλους μπορεί να είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα που θα μπορούσατε ποτέ να συμμετάσχετε ή έστω και να δείτε, αφού είναι επίσης το πιο χαλαρωτικό.

Όλοι ξέρουμε πόσο πολύ τα σκυλάκια αγαπούν του ανθρώπου και θέλουν να περνούν χρόνο μαζί τους, θυμηθείτε που έγινε viral επειδή προσπαθούσε να ξυπνήσει το αφεντικό του!

Τα αξιολάτρευτα μαθήματα στο Pet Yoga στο Λονδίνο της Αγγλίας, επιτρέπουν στα τετράποδα χαριτωμένα ζώα να περιπλανηθούν, αφήνοντας αμέτρητο χρόνο για αγκαλιές μεταξύ των ιδιοκτητών που παρακολουθούν τα μαθήματα γυμναστισκής.

Δείτε το βίντεο με τα σκυλάκια που δημοσίευσε η Νew York Post:

Θα δακρύσετε κι εσείς: Πονεμένος σκύλος πλημμυρίζεται από δάκρυα - Όταν μάθετε τον λόγο θα κλάψετε κι εσείς

Πονεμένος σκύλος κλαίει κανονικά, όταν μάθετε τον λόγο θα κλάψετε κι εσείς σίγουρα!

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ο σκύλος που κλαίει μετά από διάσωση» και δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Το video που θα σε ευαισθητοποιήσει.

Αυτό το Golden κλαίει από χαρά, από ανακούφιση αφού μόλις διασώθηκε από ακτιβιστές και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Οι ακτιβιστές έχαναν ένα σκύλο που είχε χαθεί ανάμεσα σε πολλά κλειδωμένα σκυλιά σε ένα “καταφύγιο”, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε συγκινητικές ιστορίες με σκύλους, θυμηθείτε και τον σκύλο που περιμένει υπομονετικά τον ιδιοκτήτη του έξω από το νοσοκομείο

Τα σκυλάκια ήταν “αποθηκευμένα” προκειμένου να πουληθούν στην αγορά για το κρέας τους, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ.

Για να μην καταλήξουν στην αγορά, η ομάδα έδωσε μερικά χρήματα προκειμένου αυτά τα ζώα να αφεθούν ελεύθερα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κτηνιατρικό Κέντρο Dongfang του Knming στην Κίνα, προκειμένου να τα εξετάσει ένας κτηνίατρος πριν δοθούν για υιοθεσία.

Η απαράδεκτη είδηση ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων και το video που ήρθε στη δημοσιότητα έγινε viral.

Δυστυχώς, πολλά σκυλιά πωλούνται στη αγορά για το κρέας τους και ακόμα περισσότερα καταλήγουν εγκαταλελειμμένα και αδέσποτα. Αυτό το Golden Retriever κλαίει από ευγνωμοσύνη ή χαρά και δεν είναι το μόνο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share