Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Αυτή η έγκυος πήγε σε ένα εστιατόριο και την έδιωξαν κατευθείαν - Ο λόγος; Θα σας εξοργίσει

Δεν θα το πιστεύετε

23 Απριλίου 2020 12:55
Αυτή η έγκυος πήγε σε ένα εστιατόριο και την έδιωξαν κατευθείαν - Ο λόγος; Θα σας εξοργίσει
Από Δανάη Πάλμου

Μια έγκυος επισκέφθηκε ένα εστιατόριο, κάτι που κάνουν καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, αλλά αναγκάστηκε να εξέλθει όταν δεν της επιτράπηκε η είσοδος. Ο λόγος είναι εξοργιστικό, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

Το περιστατικό συνέβη στη πόλη Marysville στη πολιτεία της Ουάσινγκτον, όταν μία υπάλληλος του εστιατορίου Buzz Inn Steakhouse είπε στην έγκυο ότι δεν ταίριαζε με τον ενδυματολογικό κώδικα και για αυτό έπρεπε να φύγει από το μαγαζί/

Σύμφωνα με την έγκυο Τσαρίσα Ρέι Γκόμπιν, η ίδια ήθελε να πάρει φαγητό σε πακέτο, αλλά η μητέρα και η αδερφή της ήθελαν να φάνε στο εστιατόριο. Έτσι μπήκαν στο χώρο του εστιατορίου, με εκείνη να φοράει ένα κοντό μαύρο μπλουζάκι, που άφηνε εκτεθειμένη τη μεγάλη κοιλιά της.

Η Γκόμπιν, που είναι στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης με δίδυμα αναφέρει ότι της είπαν: «Λυπάμαι, δεν μπορείτε να καθίσετε εδώ με αυτό το μπλουζάκι,» όση ώρα περίμεναν για τραπέζι. Η Γκόμπιν εξαγριώθηκε και εξέφρασε την αγανάκτησή της στα social media.

«Αρνήθηκαν να με εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο Buzz Inn για την εμφάνισή του. Παραβιάζω τον υγειονομικό κώδικα.» έγραψε στο Facebook, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία με τα ρούχα που φορούσε. Η δημοσίευση της έγινε αμέσως viral, όπως και οι φωτογραφίες μιας άλλης εγκύου που θα δείτε εδώ, αλλά για τελείως διαφορετικό λόγο.

Η Γκόμπιν δήλωσε στο CBS News ότι δε θα της αρνούνταν την εξυπηρέτηση αν δεν ήταν έγκυος ή το μέγεθος της κοιλιάς που έχει. Σύμφωνα με την σερβιτόρα που αρνήθηκε την εξυπηρέτηση, θα έκανε το ίδιο σε οποιονδήποτε φορούσε κοντό μπλουζάκι, καθώς δεν θεωρείται πουκάμισο ή μπλούζα.

Το εστιατόριο Buzz Inn Steakhouse δέχτηκε αμέσως αντιδράσεις στη σελίδα τους στο Facebook, όταν η ιστορία έγινε γνωστή. Ωστόσο, υπήρξαν πολλοί που υποστήριξαν την ενέργεια της σερβιτόρας, καθώς το θεώρησαν προσβλητικό να φοράει ένα τόσο κοντό μπλουζάκι μια έγκυος ή γενικά οποιοσδήποτε που δεν φοράει σεμνά ρούχα.

Το εστιατόριο Buzz Inn Steakhouse ωστόσο παραδέχτηκε ότι η σερβιτόρα τους το παράκανε:

«Ζητάμε συγγνώμη για την παρεξήγηση και θα ενημερώσουμε όλο το προσωπικό μας να μην επιβάλλουν έναν κανόνα που έχει σκοπό να κάνει όλους τους πελάτες μας να νιώθουν άνετα. Η υπάλληλος είναι στην εταιρεία μας εδώ και 20 χρόνια και έκρινε με την άποψή της και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να υποτιμήσει την πελάτισσα.»

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share