Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πύθωνας εναντίον κόμπρας: Η συγκλονιστική μάχη που κόβει την ανάσα (Video)

Σοκ!

23 Απριλίου 2020 11:30
Πύθωνας εναντίον κόμπρας: Η συγκλονιστική μάχη που κόβει την ανάσα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία συγκλοιστική μάχη ανάμεσα σε έναν πύθωνα και μία κόμπρα καταγράφηκε στο χωριό Davao del Sur των Φιλιππίνων. Επίσης, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει έναν μεθυσμένο άντρα να παλεύει με κόμπρα, με το φίδι να του καταφέρνει πολλαπλά δηλητηριώδη δαγκώματα.

Το τεράστιο δηλητηριώδες φίδι είχε καταφέρει να εξουδετερώσει τον πύθωνα και είχε αρχίσει να τον καταβροχθίζει ολόκληρο. Αλλά η κόμπρα υπολόγιζε χωρίς… τους κατοίκους του χωριού. Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι μόλις είδαν την κόμπρα άρχισαν να την χτυπούν με ξύλα μέχρι που την σκότωσαν.

Η ουρά του τεράστιου πύθωνα που είχε σκοτώσει και καταβροχθίσει εξήχε από το στόμα της κόμπρας. Μόλις σκότωσαν το φίδι, το άνοιξαν με μαχαίρι και είδαν τον πύθωνα.

Τεράστιο φίδι ανακόντα αρπάζει άνθρωπο, κουλουριάζετε γύρω του και αρχίζει να τον σφίγγει με τη συνέχεια να... σοκάρει (Video)

Τα φίδια ανακόντα μπορεί να γίνουν τεράστια σε μέγεθος. Συχνά φτάνουν σε μήκος τα 6-7 μέτρα και το βάρος τους μπορεί να ξεπεράσει και τα 100 κιλά. Όπως και οι πύθωνες ή οι βόες – φίδια σφιγκτήρες και αυτά – τυλίγονται γύρω από το θύμα τους και το συνθλίβουν, πριν το καταπιούν ολόκληρο. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ένα φίδι μας "κόβει την ανάσα", δείτε εδώ τι συνέβη με μια γυναίκα που σκότωσε ένα φίδι στην αυλή της.

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο προέρχεται από την Αυστραλία, το φίδι ανακόντα - άγνωστο πώς - άρπαξε έναν ενήλικο άντρα, τον έριξε στο έδαφος, κουλουριάστηκε γύρω του κι άρχισε να τον σφίγγει με την συνέχεια να... σοκάρει.

Δείτε το βίντεο:

Μάχη μέχρι θανάτου: Λιοντάρι εναντίον ανακόντα - Το αποτέλεσμα σοκάρει

Το μεγαλείο της φύσης πολλές φορές σοκάρει! Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας προσφέρουμε βίντεο με μάχες ανάμεσα σε άγρια ζώα της φύσης, όπως εκείνη ενός λιονταριού με βουβάλι που σάρωσε σε επισκεψιμότητα!

Σήμερα σας έχουμε ένα ανατριχιαστικό βίντεο με μάχη μέχρι θανάτου ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και ένα ανακόντα φίδι! Ποιος κερδίζει; Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και δείτε το παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share