Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κλάμα: Λιοντάρι "τρώει" τρομερή χυλόπιτα - Η αντίδρασή του είναι επική

Δεν φαντάζεστε τι κάνει!

23 Απριλίου 2020 08:19
Κλάμα: Λιοντάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λιοντάρι πήγε να ξαπλώσει δίπλα σε μία λιονταρίνα, ωστόσο, όπως θα δείτε,"έφαγε" χυλόπιτα, καθώς αυτή σηκώθηκε και έφυγε με τρομερή χάρη. Το βίντεο είναι έπος.

Μετά το στοργικό βίντεο με το λιοντάρι που βλέπει πρώτη φορά το λιονταράκι του, θα σας παρουσιάσουμε ένα βίντεο, που δείχνει την αγάπη ενός αρσενικού λιονταριού προς το θηλυκό. Συγκεκριμένα, ένα λιοντάρι πλησίασε το ταίρι του σε μία προσπάθεια να ξαπλώσει δίπλα του.

Όπως φαίνεται όμως, η λέαινα δεν εκτίμησε την χειρονομία και σηκώθηκε, ακριβώς τη στιγμή που το λιοντάρι ήταν έτοιμο να γείρει πάνω της, κάνοντάς το να πέσει κάτω.Το αστείο βίντεο τραβήχτηκε στον ζωολογικό κήπο Γουαντζου Σίσαν στη νότια Κίνα.

Δείτε το βίντεο:

Λιοντάρι μονομαχεί με αρσενικό ελάφι - Η συνέχεια σοκάρει

Μια απίστευτη... θανάσιμη μονομαχία παρακολουθήσαμε, ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και ένα αρσενικό ελάφι. Ποιο κέρδισε; Το βίντεο ανατριχιάζει.

Μετά το viral βίντεο με το λιοντάρι και τη ζέβρα, θα σας παρουσιάσουμε μια "σκληρή" μονομαχία ανάμεσα σε ένα ελάφι και το άγριο ζώο της ζούγκλας. Συγκεκριμένα, είχε νυχτώσει και ένα ζευγάρι επέστρεφε σπίτι με το αυτοκίνητό τους. Ξαφνικά, είδαν στην άκρη του δρόμου ένα μεγάλο αρσενικό ελάφι. Πάλευε να απελευθερωθεί από το θανάσιμο εναγκαλισμό ενός κούγκαρ.

"Ξαφνικά, είδαμε αυτό το μεγάλο αρσενικό ελάφι και δεν καταλάβαμε αμέσως τι συμβαίνει. Μετά σταματήσαμε για να δούμε, επειδή το ελάφι τρέκλιζε στο δρόμο, προτού πάει στην άκρη", ανέφερε η γυναίκα του ζευγαριού, στο τοπικό ΜΜΕ.

Το λιοντάρι των βουνών ή κούγκαρ είχε αρπάξει στο λαιμό του ελαφιού, ενώ το μεγάλο αρσενικό ζώο προσπαθούσε να ξεφύγει από τα δόντια του θανάσιμου θηρευτή του βουνού. Επειδή, ο άντρας του ζευγαριού φοβήθηκε ότι κάποιο διερχόμενο αμάξι έπεφτε επάνω τους, άναψε τους προβολείς. Το δυνατό φως απέσπασε την προσοχή του επικίνδυνου αιλουροειδούς κι έτσι το αρσενικό ελάφι βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει προς τη σωτηρία.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share