Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάζει ένα τοστ σε αλουμινόχαρτο και το... σιδερώνει - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Απίστευτο!

21 Απριλίου 2020 16:12
Βάζει ένα τοστ σε αλουμινόχαρτο και το... σιδερώνει - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον πιο εύκολο κ γρήγορο τρόπο για να ψήσει ένα τοστ βρήκε ένας άντρας σε περίπτωση που δεν έχεις τοστιέρα.

Το αλουμινόχαρτο έχει φανεί χρήσιμο πάμπολλες φορές και σε πάρα πολλά θέματα. Η πιο συνηθισμένη του χρήση είναι για να τυλίξουμε κάποιο τρόφιμο και να το αποθηκεύσουμε, δείτε όμως τι μπορεί να γίνει αν τυλίξετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας με αλουμινόχαρτο.

Αυτή τη φορά το αλουμινόχαρτο χρησιμοποιήθηκε κάπως διαφορετικά και καθώς όλοι γνωρίζουμε είναι καλός αγωγός της θερμότητας ένας άντρας αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί. Αφού λοιπόν δεν είχε τοστιέρα, τύλιξε με αλουμινόχαρτο το τοστ του και τοποθέτησε από πάνω το σίδερο των ρούχων. Η πράξη του αυτή φάνηκε ιδιαίτερα έξυπνη αφού χωρίς κανένα κόπο είχε ένα έτοιμο ψημένο τοστ μέσα σε 5 μόλις λεπτά!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και άλλα μικρά κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια στο παρακάτω βίντεο:

FOOD HACKS THAT ARE ABSOLUTELY GENIUS

Food hacks that are absolutely genius. 😋

Posted by 5-Minute Crafts on Saturday, June 29, 2019

Παίρνει ένα μολύβι και το τυλίγει με αλουμινόχαρτο - Ο λόγος... Θα τρελαθείτε (Video)

Το αλουμινόχαρτο είναι ένα προϊόν που βρίσκεται σ' όλα τα σπίτια. Μπορεί ο βασικός λόγος που το χρησιμοποιούμαι να είναι για το φαγητό, ωστόσο, μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις.

Όπως για παράδειγμα το... κόλπο με το μολύβι. Συγκεκριμένα, αν βάλετε λίγο αλουμινόχαρτο στην άκρη ενός μολυβιού, με το αποτέλεσμα να σας αφήνει το στόμα ανοικτό.

Δείτε το βίντεο:

Βάζει αλουμινόχαρτο σε μια σακούλα και το πατάει με το σίδερο - Θα σας λύσει τα χέρια

Το αλουμινόχαρτο υπάρχει στα περισσότερα σπίτια, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το μαγείρεμα μέχρι τον καθαρισμό. Κάποιες χρήσεις του είναι αξιοπερίεργες.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να σφραγίσετε μια πλαστική σακούλα, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο; Απλά διπλώστε την σακούλα σας και καλύψτε την με αλουμινόχαρτο, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα καυτό σίδερο για να σφραγίσει και να κλείσει. Με αυτό τον τρόπο αποθηκεύονται στην κατάψυξη καλύτερα και για περισσότερο καιρό, χωρίς φόβο.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πώς γίνεται και να μάθετε και άλλα κόλπα, όπως το πώς να καθαρίσετε τα ρούχα σας βάζοντας μπαλάκια από αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο.

Ρίχνει μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο σοκολάτα - Το αποτέλεσμα; Δεν πάει το μυαλό σας

Μια εύκολη και πρωτότυπη συνταγή για γλυκό, μιας και τώρα που θα είστε στο σπίτι πειραματίζεστε και βγάζετε το ταλέντο σας στην μαγειρική. Μπορείτε να κάνετε μαγικά πράγματα με ένα αλουμινόχαρτο!

Τις γιορτινές μέρες, εκτός από τα παραδοσιακά γλυκά, ψήνουν μπισκότα, χρησιμοποιώντας χαριτωμένους κόφτες μπισκότων για να φτιάξουν διάφορα σχήματα που μας θυμίζουν τα αγαπημένα μας γιορτινά πράγματα.

Υπάρχει και άλλος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τους κόφτες μπισκότων όμως, και είναι ιδανικά για ένα μοναδικό και γευστικό δώρο: fudge! Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει τον τρόπο που φτιάχνεται! Απολαύστε το!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλουμινόχαρτο ακόμα και στο τηγάνι και να κάνετε ένα αλμυρό πιάτο, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share