Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βίντεο που "κόβει την ανάσα": Ένα φίδι αποκεφαλίστηκε - Αυτό που ακολούθησε όμως είναι πραγματικά ανατριχιαστικό!

Αδιανόητο!

21 Απριλίου 2020 14:40
Βίντεο που

Τα φίδια δεν είναι και τα πιο φιλικά ζώα καθώς μπορούν να σου επιτεθούν ανά πάσα στιγμή και το δάγκωμα τους να αποβεί μοιραίο. Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε μια πραγματικά τρομακτική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα... αποκεφαλισμένο φίδι! Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ένα φίδι μας "κόβει την ανάσα", δείτε εδώ τι συνέβη με μια γυναίκα που σκότωσε ένα φίδι στην αυλή της.

Ένας άνδρας από το Χάντσβιλ στις ΗΠΑ βρήκε κρυμμένο στα ξύλα που είχε κόψει, ένα επικίνδυνο φίδι και προκειμένου να μην δαγκώσει το παιδί του ή τον σκύλο του αναγκάστηκε να το σκοτώσει. To εντυπωσιακό και άκρως ανατριχιαστικό ήταν βέβαια ότι το αποκεφαλισμένο φίδι άρχισε να δαγκώνει την… ουρά του!

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε αυτός ο άντρας:

Ένα σμήνος από μυρμήγκια επιτέθηκε σε ένα φίδι - Ο νικητής της μάχης θα σας σοκάρει!

Ποιος ξέρει τι σκεφτόταν αυτό το σμήνος μυρμηγκιών όταν αποφάσισε να επιτεθεί σε ένα τεράστιο φίδι; Μπορούν τελικά μερικά τόσο μικροσκοπικά ζώα να εξολοθρεύσουν ένα θανατηφόρο φίδι;

Επιθέσεις με πρωταγωνιστή ένα φίδι έχουμε δει πάμπολλες και δεν ήταν λίγες αυτές που μας σόκαραν, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας βάτραχος επιτέθηκε σε ένα φίδι. Κάτι παρόμοιο όμως με αυτό που αντικρίσαμε στο παρακάτω βίντεο δεν έχουμε ξαναδεί.

Νομίζαμε πως ο αγώνας ήταν εξαρχής άνισος και ο νικητής σίγουρος, όμως τα μυρμήγκια φρόντισαν να μας διαψεύσουν και να βγουν εκείνοι νικητές σε αυτή τη μάχη.

Δείτε την επική μάχη στο παρακάτω βίντεο:

This snake didn't stand a chance against a legion of army ants!

This snake didn't stand a chance against a legion of army ants!

Posted by Daily Mail on Saturday, April 7, 2018

Αδιανόητο: Αυτός ο βάτραχος επιτέθηκε σε ένα φίδι - Το αποτέλεσμα της μάχης δεν το περίμενε κανείς!

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που απαθανάτισε ένας ρεπόρτερ του National Geographic όπου ένας βάτραχος επιτίθεται σε ένα φίδι. Κι ενώ όλοι νομίζαμε πως γνωρίζαμε το αποτέλεσμα της μάχης τελικά... Κάναμε λάθος!

Το καλογυρισμένο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Τελευταία κραυγή πριν την Άβυσσο" κάνει τον γύρο του κόσμου μιας και είναι σπάνιο το φαινόμενο ένα φίδι να χάνει τόσο εύκολα μια μάχη, ειδικά από ένα τόσο "αθώο" ζώο, όπως ένα βάτραχος.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που ο βάτραχος κυριολεκτικά καταβροχθίζει το φίδι και αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο:

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη μάχη στην οποία χάνει ένα φίδι, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας σκίουρος επιτέθηκε σε ένα φίδι.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share